- En iyi cevaplar
- 13
Konudaki yazıyı yapmayı deneyin.Denetle dediğimdeLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.böyle bir yazı çıkıyor.
Konudaki yazıyı yapmayı deneyin.Denetle dediğimdeLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.böyle bir yazı çıkıyor.
Konudaki yazıyı yapmayı deneyin.
O zaman Windows 8.1 indirip sonra Windows 10'a güncelleştirebilrisiniz. Eğer crack indirirseniz ekranınızda Windows 10 yazısı takılı kalır ve bilgisayarda hiçbir şey yapamazsınız. Windows yeni bir sistem geliştirdi.[DOUBLEPOST=1438157317,1438157275][/DOUBLEPOST]Aslinda ben tum oyunladi yerel disk d ye atiyorum ve daha yeni format attim c de hicbirsey yok
Windows'unuz orjinal sanırım ?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Sende var ise bana atabilir isen sevinirim.
Indirdigimzdeki 8.1 crack degil mi ?O zaman Windows 8.1 indirip sonra Windows 10'a güncelleştirebilrisiniz. Eğer crack indirirseniz ekranınızda Windows 10 yazısı takılı kalır ve bilgisayarda hiçbir şey yapamazsınız. Windows yeni bir sistem geliştirdi.[DOUBLEPOST=1438157317,1438157275][/DOUBLEPOST]
Windows'unuz orjinal sanırım ?
Evet geldiğinden beri vatan'dan aldığım lisans ile format atıyorumO zaman Windows 8.1 indirip sonra Windows 10'a güncelleştirebilrisiniz. Eğer crack indirirseniz ekranınızda Windows 10 yazısı takılı kalır ve bilgisayarda hiçbir şey yapamazsınız. Windows yeni bir sistem geliştirdi.[DOUBLEPOST=1438157317,1438157275][/DOUBLEPOST]
Windows'unuz orjinal sanırım ?
Windows 7'den geçemiyorsunuz diye biliyorum.
Geçilmesi lazım.Windows 7'den geçemiyorsunuz diye biliyorum.
şu an bilgisayarınızda Windows Update sorunu var. Güncelleştirmeleriniz çalışmıyor. Çözümünü bilmiyorum bulup Wİndows 10'a yükseltebilrisiniz.Evet geldiğinden beri vatan'dan aldığım lisans ile format atıyorum
Evet. Yapabilirsin.Beyler win xp den 8.1 e 8.1 den de 10 a geçiş yapabilir miyim ?
Peki 8.1 i almam mı gerekiyor ? Yoksa internetten felan indirebilir miyiz ?şu an bilgisayarınızda Windows Update sorunu var. Güncelleştirmeleriniz çalışmıyor. Çözümünü bilmiyorum bulup Wİndows 10'a yükseltebilrisiniz.
Evet. Yapabilirsin.
Win 7 oem var nasıl geçiş yapabilirim?şu an bilgisayarınızda Windows Update sorunu var. Güncelleştirmeleriniz çalışmıyor. Çözümünü bilmiyorum bulup Wİndows 10'a yükseltebilrisiniz.
Evet. Yapabilirsin.
tabii ki indirebilirsin. Link paylaşmak yasak ama Windows 8.1 RTM crack yazarsan güncelleştirmeli güzel bi crack bulabilrisin.Peki 8.1 i almam mı gerekiyor ? Yoksa internetten felan indirebilir miyiz ?
Merhaba öncelikle Windows Güvenlik duvarının açık olduğundan emin olduktan sorna Widnows'unuzu en güncel sürüme yükseltin. Sonra konuyu okuyup tekrarlarsanız Windows 10'a yükseltebilrisin.Win 7 oem var nasıl geçiş yapabilirim?