Yepyeni Bir Oyun: TrionWorld | Trove | [ Giriş Sırası Sorunu Çözüldü! ]

Oyunu beğendiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 56 80.0%
  • Hayır

Kullanılan: 14 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    70

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Ben flux kasamıyorum :(
Ben Baya Bir Kastım Artık Zarar Etmeye Başlayınca Bıraktım 22K Biraz Fazla Zarar Oldu :D
Eğer Riske Girmek İstiyorsan Petler İle Kasabilirsin En Kolay Ama En Riskli Yol O Mesela Sabah 40K Flux Vardı 25K FLux' Glim İle Takas Ettim 240 Adet Pet Kutusu Aldım Geriye Droplananları Falanda Eritip Tekrar Aldım Ortalama 300 Tane Falan Olmuştur Sadece 2 Tane Çıktı Büyük Girdi Yani :D Ama İlk Başladığımdada Şanşlı Başlamıştım 5K Flux İle En 3 Tane Falan Düşmüştü Tüm Treasure İslands Petlerini Falan Tamamladım Hayvan Gibi Mastery Kastım Ama Bir Yerden Sonra İyice Zarar Edince Bıraktım Farklı Yollara Yöneleceğim
Örn İlk Önce U5 ve U6 Portalı Yapıp 4 Tane Karakterim Var Her Görev Başladığında Görevleri Yapsam Saatte Ortalama Günde 6 Görev Yapsam Eder Sana 24 Kutu Bunlardanda Şanşım Varsa 10 K Flux Kasarım Günde Boş Zamanlardada Shadow Arena Yaparım Ama U6 Arena Yapan Ekip Yok Oradanda Günde 2K Flux Falan Kassam Biraz Gideri Var Gibi Yani Günde 7-8 Saat Oynayıpta Günde 10K Fluxtan Aşarı Kazanmıyorsun Tabi Belirli Yere Gelmen Lazım Ben Daha Başlayamadım :p[DOUBLEPOST=1438202029,1438200868][/DOUBLEPOST]Cümleten Geçmiş Olsun Oyunu Oyun Flux ve İtem Satan Sitelerin Spam Botçuları Bastı Chatı Altüst Ediyorlar Şuanda Hub Worlde Birkaç Tane Var Hubda Barınılmıyor Artık :S

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
İlk önce 5k kadar bir flux kasın ve bunu trade chate girerek satmaya çalışın. Yada 15000 Glim kasın.

WTB 3 Glims: 1 Flux // YADA // WTS 1 Flux: 3 Glims
Pardon 2k glim var sanırım flux ne arar bende 70 tane felan var herhalde flux

umut_

En iyi cevaplar
0
Pardon 2k glim var sanırım flux ne arar bende 70 tane felan var herhalde flux
Şöyle Kasabilirsin Mesela Levelin Kaçtır Ortalama 15 Falan Shadow 2-3 Arenaya Girersen Falan Oradan Shadow İtem Kasarsın Eritirsin Ortalama Bir Girişte 50 Flux Falan Oluyor Sonra Oradaki Sanıklardan Heart Çıkartsan 5K Ya Satarsın Dungeon Dönersin Onlardanda İtemleri Eritip Flux Kasarsın Master 30 Olursan Saat Başı Görevlerde Rahat Saatte 2-3 K Kasıyorsun Az Gayret Edersen Parayı Götürürsün Ama Riskide Var Tüm Parandan Olabilirsin :p

Soprano

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buda benden gelsin ^^
[DOUBLEPOST=1438245447,1438245084][/DOUBLEPOST]Tüm itemlerim radiant olunca tahminen attack speed'im 200 olucak :p

umut_

En iyi cevaplar
0
Buda benden gelsin ^^
[DOUBLEPOST=1438245447,1438245084][/DOUBLEPOST]Tüm itemlerim radiant olunca tahminen attack speed'im 200 olucak :p
Adam Radiant Yapmış Gel Oyunada Bir Görelim Nasıl Parlıyor :p
Pvp Sistemi Gelince Vs Atarız :p

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nick name yok mu?[DOUBLEPOST=1438246341,1438246309][/DOUBLEPOST]Beni e-posta adresimle gösteriyor.[DOUBLEPOST=1438246403][/DOUBLEPOST]Ok hallettim. Keşke refer a friend yapsaydık herkes kazanırdı

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende sadece 2 k var nasıl kasıyorsunuz :(
Mastry Rank 30 yaptıktan sonra görevler geliyo saatlik.20 dakka içinde görevi tamamlamaya çalışıyosun.Belirli biome'da bulunan dungları kesiyosun ve görevin sağ üstündeki sayıyı ilk 10 a sonra 40 a sonrada 100 e tamamlıyosun. her tamamladığında 2 ya da 3 dragon cache alıyosun.Her dung kesişinde ortalama 3-4 puan veriyo.U5 ve U6 da geçerli bu görevler diğerlerinde yaparsan sayılmaz.Bu dragon cache leri açıp içinden flux-göz vs. çıkarabilir.Bir tane soul çıkıyo biraz zor çıkarmak adını unuttum 3K flux ediyo. Ama 50 tane felan açtınmı souldan neon dragon geliyo.Nasıl hızlı kasarım dersen yeni class açıp bunlara level atlattır.

Soprano

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mastry Rank 30 yaptıktan sonra görevler geliyo saatlik.20 dakka içinde görevi tamamlamaya çalışıyosun.Belirli biome'da bulunan dungları kesiyosun ve görevin sağ üstündeki sayıyı ilk 10 a sonra 40 a sonrada 100 e tamamlıyosun. her tamamladığında 2 ya da 3 dragon cache alıyosun.Her dung kesişinde ortalama 3-4 puan veriyo.U5 ve U6 da geçerli bu görevler diğerlerinde yaparsan sayılmaz.Bu dragon cache leri açıp içinden flux-göz vs. çıkarabilir.Bir tane soul çıkıyo biraz zor çıkarmak adını unuttum 3K flux ediyo. Ama 50 tane felan açtınmı souldan neon dragon geliyo.Nasıl hızlı kasarım dersen yeni class açıp bunlara level atlattır.
U1-2-3-4 bunlarda 1 er 1 er veriyor diye biliyorum . U6 da 9 Tane veriyor dungeon başı , bonus classan 27 . O yüzden U6 da en son 300 yapabiliyorsun