Ben flux kasamıyorum
Ben Baya Bir Kastım Artık Zarar Etmeye Başlayınca Bıraktım 22K Biraz Fazla Zarar Oldu

Eğer Riske Girmek İstiyorsan Petler İle Kasabilirsin En Kolay Ama En Riskli Yol O Mesela Sabah 40K Flux Vardı 25K FLux' Glim İle Takas Ettim 240 Adet Pet Kutusu Aldım Geriye Droplananları Falanda Eritip Tekrar Aldım Ortalama 300 Tane Falan Olmuştur Sadece 2 Tane Çıktı Büyük Girdi Yani

Ama İlk Başladığımdada Şanşlı Başlamıştım 5K Flux İle En 3 Tane Falan Düşmüştü Tüm Treasure İslands Petlerini Falan Tamamladım Hayvan Gibi Mastery Kastım Ama Bir Yerden Sonra İyice Zarar Edince Bıraktım Farklı Yollara Yöneleceğim
Örn İlk Önce U5 ve U6 Portalı Yapıp 4 Tane Karakterim Var Her Görev Başladığında Görevleri Yapsam Saatte Ortalama Günde 6 Görev Yapsam Eder Sana 24 Kutu Bunlardanda Şanşım Varsa 10 K Flux Kasarım Günde Boş Zamanlardada Shadow Arena Yaparım Ama U6 Arena Yapan Ekip Yok Oradanda Günde 2K Flux Falan Kassam Biraz Gideri Var Gibi Yani Günde 7-8 Saat Oynayıpta Günde 10K Fluxtan Aşarı Kazanmıyorsun Tabi Belirli Yere Gelmen Lazım Ben Daha Başlayamadım

[DOUBLEPOST=1438202029,1438200868][/DOUBLEPOST]Cümleten Geçmiş Olsun Oyunu Oyun Flux ve İtem Satan Sitelerin Spam Botçuları Bastı Chatı Altüst Ediyorlar Şuanda Hub Worlde Birkaç Tane Var Hubda Barınılmıyor Artık