Lapis Şikayetleri Hakkında

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu konu forum yöneticileri ile ilgili. Tavsiye vereceğim. Olursa çok iyi olur. Siz de iyi/kötü yorum yazarak görüşlerinizi belirtebilirsiniz.
Yeni fikirler geldikçe konuyu güncelleyeceğim :D
Lapis olmayan veya olacak (açılacak) sunucuları teşvik etmek ve destek vermemiz lazım...

--YAPILABILICEK FIKIRLER--
1. Biliyorsunuz sunuculara özel konular var. ''Hayatta Kalma, Faction, Towny vb.'' bunlara ek olarak hepsinden üstte duracak (Dikkat çekecek) bir şekilde ''Lapis'siz Sunucular'' diye bir kategori açılmalı. -MinecraftModları
2. Eğer lapis'siz bir sunucu açılırsa o konunun başına ''Reklam'' gibi renkli ''Lapis'siz'' eklenmeli. -Epistomoloji

Son düzenleme:

serkant

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle Lapis'siz Faction Sunucular açılması lazım. Sadece biraz bekleyin, yakında mükemmel bir lapissiz faction ile geliyoruz.

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sizin yardımınızla kalmayız yolda inşallah. Teşekkür ederim. Şimdi buraya bu konuları açanlar sonra sunuculara gelmezlerse darılırız ama.[DOUBLEPOST=1438252797,1438252733][/DOUBLEPOST]Lapisli faction sunucu kuran olursa banlansın :D Biraz zalimce oldu sanki :p
Geliriz merak etme :D[DOUBLEPOST=1438254734][/DOUBLEPOST]Aktif olun biraz :D

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynı mesajımı burayada atıyorum şimdi bir iki kişi post kasıyorsun diyecek fakat bir yıldır buradaydım istediğim kadar kasabilirdim

Ya bırakın şu anti lapisciyim diye bi taraflarınızı yırtmayı. Lapissiz kaç tane faction açıldı hangisine geldiniz ? Boş boş aptalca ötmeyin burda , konunun içerideki insanların yarısından fazlası sadece popi olma çabasında prim yapan kişiler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

serkant

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynı mesajımı burayada atıyorum şimdi bir iki kişi post kasıyorsun diyecek fakat bir yıldır buradaydım istediğim kadar kasabilirdim

Ya bırakın şu anti lapisciyim diye bi taraflarınızı yırtmayı. Lapissiz kaç tane faction açıldı hangisine geldiniz ? Boş boş aptalca ötmeyin burda , konunun içerideki insanların yarısından fazlası sadece popi olma çabasında prim yapan kişiler.

Ben de öyle düşünmeye başladım. Sunucum 0 çekiyor. Nerede bunlar? Neredeler? Lapis istemiyoruz diyorsunuz ama gelmiyorsunuz. Bu musunuz siz? Böyle giderse bir kaç güne Lapisliye döndürmek ZORUNDA KALACAĞIM.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de öyle düşünmeye başladım. Sunucum 0 çekiyor. Nerede bunlar? Neredeler? Lapis istemiyoruz diyorsunuz ama gelmiyorsunuz. Bu musunuz siz? Böyle giderse bir kaç güne Lapisliye döndürmek ZORUNDA KALACAĞIM.
Seninki faction değil çünkü. Türklerin tüm sunucuları bi' tane eliteraid etmez. Yabancı sunucuda oynuyorum, hem ben sana demiştim parana yazık diye

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
İsteyen lapisli açar isteyen lapissiz açar kolay oynamak isteyen oraya gider zor oynamak isteyen yabancı sunuculara gider (ben öyle yapıyorum) neden bu kadar problem lapis ?