SUNUCU Nasıl Olmalı Peki Ha Nasıl!!! :) -SORU|

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
böyle konuları tüm forum üyeleri açtı ama nedense yine lapis oynanıyor...

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynı mesajımı burayada atıyorum şimdi bir iki kişi post kasıyorsun diyecek fakat bir yıldır buradaydım istediğim kadar kasabilirdim

Ya bırakın şu anti lapisciyim diye bi taraflarınızı yırtmayı. Lapissiz kaç tane faction açıldı hangisine geldiniz ? Boş boş aptalca ötmeyin burda , konunun içerideki insanların yarısından fazlası sadece popi olma çabasında prim yapan kişiler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Aynı mesajımı burayada atıyorum şimdi bir iki kişi post kasıyorsun diyecek fakat bir yıldır buradaydım istediğim kadar kasabilirdim

Ya bırakın şu anti lapisciyim diye bi taraflarınızı yırtmayı. Lapissiz kaç tane faction açıldı hangisine geldiniz ? Boş boş aptalca ötmeyin burda , konunun içerideki insanların yarısından fazlası sadece popi olma çabasında prim yapan kişiler.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Daha 1 yıl olmamış hıh :(
Foruma saçma yorum atanların çoğu artık minecraftı oyun olarak oynamayı bırakmış kişiler*

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendimizle çelişmeyi sevdiğimiz ve eskisi gibi değilde başlamadan pes ettiğimiz için böyle daha nice konular açılacak hangisinde uygulamaya geçilecek hep birlikte izleyip göreceğiz

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Faction dedin amerikandan sorulur. Lapis falan yok. Adam keserek para falan kazanıyosun. Kit var ama lapis yok. Ne kadarda güzel...
Lapissiz açınca (TR minecraft küçük çocuk sayısı %85 olduğu için) kasılamazlar bırakırlar.
Lapisli açınca kasılmak kolay falan. Hileyide aç git arenaya ohhh. çek setleri! Adamı sinir ediyorlar. Geçen S:G sunucusunda gördüm. Adında TR geçiyor. Kazanıncada yupbii yazdı. Çocuk türk. Macro açmış. Üstünede regen ve killaura basmış. Hı (tövbe)un abileri. Sinir oluyorum şu bebelere ya! TR sunucularını batıranlar o. bakın. %85 büyük adam olsaydı lapisli 2 sene sonra bye lapisliye. PVP sunucusu gelirdi. PVP sunucusu açın kardeşim. Adam olan gelir. Bakın! Amerikanlar lapisli açınca tutmuyor. Adamlar hub yada S:G pvp falan içeren açıyor doluşuyor bir anda 2000 kişi :D

iMamiReyiZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Son Konular;
Lapissiz Sunuculara Son! Artik Istemiyoruz!
No LAPİS No Kolaylık YES Emek!

Türk Sunucuları;

XXXGaming.xxxx.com | Lapisli | Bosslu |
XXXCraft.xxx.net:1231 / Arsalarda Fly / Boss / Lapis / EditMarket

NEDEN AMA ÇOK PRİMCİ VAR :D

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl kitap yazmak isteyenler kitap çevirisiyle başlıyor, bizim de batıya bakmamız lazım (Ya da yeterince gidersen doğuya,sana kalmış) . Milletin şevkini kırmamayı öğrenmek gerek.

iMamiReyiZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şevklerini kırmamak dediğim, pek sayın az sevgili arkadaşlar hevesli bazı amatör sunucu sahiplerinin şevkini kırıyor, onu diyorum. Serverin tutması için de saf gameplay yetmiyor, sohbet muhabbet mühim. O yüzden mmorpg oyunlar tutuyor.
SonOyuncuya baksana. o kadar oyununu kapattı sahip kitlesi duruyor. en çok skyblock creative rush skywars bunlar oynanıyor.[DOUBLEPOST=1438380867,1438380829][/DOUBLEPOST]Hiç mmorpg yok.