Doğru.Hepinize Yorumları İÇİN teşekkür ederimAma Bu gidiş gidiş DEGİLDİR!
Yanılıyorsun lapisli sunuculara adım dahi atmıyorumböyle konuları tüm forum üyeleri açtı ama nedense yine lapis oynanıyor...
Daha 1 yıl olmamış hıhAynı mesajımı burayada atıyorum şimdi bir iki kişi post kasıyorsun diyecek fakat bir yıldır buradaydım istediğim kadar kasabilirdim
Ya bırakın şu anti lapisciyim diye bi taraflarınızı yırtmayı. Lapissiz kaç tane faction açıldı hangisine geldiniz ? Boş boş aptalca ötmeyin burda , konunun içerideki insanların yarısından fazlası sadece popi olma çabasında prim yapan kişiler.
Sent from my iPhone using Tapatalk
şevklerini öğrendik ben ve @CleverMC Sunucu Açtık Lapissiz Tuttumu ? HAYIR!Nasıl kitap yazmak isteyenler kitap çevirisiyle başlıyor, bizim de batıya bakmamız lazım (Ya da yeterince gidersen doğuya,sana kalmış) . Milletin şevkini kırmamayı öğrenmek gerek.
şevklerini öğrendik ben ve @CleverMC Sunucu Açtık Lapissiz Tuttumu ? HAYIR!
SonOyuncuya baksana. o kadar oyununu kapattı sahip kitlesi duruyor. en çok skyblock creative rush skywars bunlar oynanıyor.[DOUBLEPOST=1438380867,1438380829][/DOUBLEPOST]Hiç mmorpg yok.Şevklerini kırmamak dediğim, pek sayın az sevgili arkadaşlar hevesli bazı amatör sunucu sahiplerinin şevkini kırıyor, onu diyorum. Serverin tutması için de saf gameplay yetmiyor, sohbet muhabbet mühim. O yüzden mmorpg oyunlar tutuyor.