Windows 10'u satın almadan sonsuza kadar kullanamazsınız , bu bir deneme sürümüdür ve windows bu deneme sürümünün daha bitmemiş olup bazı hataları olabileceğini açıklamıştır.Ayrıca sadece Nisan'a kadar süresi var.

Bu bir deneme sürümü değildir yani lüfen birdahada açıklamaları okumadan yorum atma microsoftun facebook veya direk sitesine girersen bunun ücretsiz dağıtılmış bir sürüm olduğunu anlıyacaksın zaten bunu korsan hariç indirip sistemine kurabilicekler win 7 win8 win 8.1 gibi zaten daha önceden satın alınmış kişiler indirebiliyor niye 2 kez para vericezki saçma olurdu.Ayriyetten senin kafana takılan kısmı demo vesayre olan kısım değil muhtemelen windows10 indirmesi 1 yıl ücretsizdir saydığım sürümlere sahip olan kişilere 1 yıl boyunca indirmesi ücretsizdirç 1 yıl dolduktan sonra ben indircem dersen microsoft hop dio şimdiye kadar nerdeydin dio

ben sunucularımı kuruyim hazirliyim bide ücretsiz dağiyim sen indirme alim ozmn paranı

olucak para verip almak zorunda kalıcaksınız.Para verip alanda bizle aynı şeyi kullanıcak ek bi özellik yok 2 mizin indirdiğide aynı

sürekli updateler ile güncellenicektir tabikide bu arada
Kendi bilgisayarıma sorunsuzca kurdum. Fakat leptopuma kuramıyorum. Bir hata veriyor. Hata kodu: C1900107
Hata alıyorsan ve saydığım sürümlere sahipsen sistem gereksinimlerini karşılıyorsa microsoft'un açıkladığı hiç bu işlemler ile uğraşma microsf'un yayınladığı isoyu indirin yoksa update de rezarvasyon harici indirme işlemi yaptığınızda çoğu kişide hata verir.[DOUBLEPOST=1438284057,1438283657][/DOUBLEPOST]
@yekberk bu arada bu senin içinde geçerli iso dosyası indir.
Bide Şunuda iliştirim
@efe2002ozyay ilk satırı okursan anlarsın ne demek istediğimi.
[DOUBLEPOST=1438284112][/DOUBLEPOST]Erinen varsa ilk satır Evet,Ücretsiz! Bu yükseltme teklifi bir
deneme sürümü için değil.