(REHBER) Manual Windows 10 Nasıl Yüklenir?

yekberk

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Merhaba dünden beri konuyu takip ediyorum gerekli basamakları takip ettim
"Öncelikle işletim sisteminizi Windows Update kısmından en yüksek KB sürümüne yükseltin. Hala güncelleme Windows Update'ye gelmediyse;
2. C:\\Windows\SoftwareDistribution\Download klasöründeki herşeyi silin.
3. Çalıştırdan yönetici olarak ''wuauclt.exe /updatenow'' yazın.
Sonra Windows Update'yi açtığınızda Otomatik Olarak Windows 10'un yüklemeye başladığını veya yüklemeye devam ettiğini göreceksiniz.
"
ancak 2'nci olarak ekteki hatayı alıyorum bu hatanın çözümü nasıl olabilir?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

qSirzechs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ohoooooh bu nasıl iş arkadaş indirdi tekrar indirme yapıyor bunu yapmayın arkadaşlar direk internetten ISO olarak indirin

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Arkadaşlar bu yöntem işe yarıyor yapamayanların kendi sorunudur kazıklama v.b durum yok.

yekberk

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Yok mesele kazıklama falan değil ama 1 aydır beklenen bir sürecin bu şekilde sonuçlanması üzücü ben şu an internetten medya indirip o şekilde usb üzerinden yükseltme yapacağım sadece yakıştıramadım microsoft bu sefer organizasyonda patladı

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben güncellemeye korkuyorum bilgisayara bir şey olucak diye !! Nasıl bilgisayarmın orjinal olduğunu anlayabilirim.

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Windows 10'u satın almadan sonsuza kadar kullanamazsınız , bu bir deneme sürümüdür ve windows bu deneme sürümünün daha bitmemiş olup bazı hataları olabileceğini açıklamıştır.Ayrıca sadece Nisan'a kadar süresi var.

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kendi bilgisayarıma sorunsuzca kurdum. Fakat leptopuma kuramıyorum. Bir hata veriyor. Hata kodu: C1900107

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Windows 10'u satın almadan sonsuza kadar kullanamazsınız , bu bir deneme sürümüdür ve windows bu deneme sürümünün daha bitmemiş olup bazı hataları olabileceğini açıklamıştır.Ayrıca sadece Nisan'a kadar süresi var.
:) Bu bir deneme sürümü değildir yani lüfen birdahada açıklamaları okumadan yorum atma microsoftun facebook veya direk sitesine girersen bunun ücretsiz dağıtılmış bir sürüm olduğunu anlıyacaksın zaten bunu korsan hariç indirip sistemine kurabilicekler win 7 win8 win 8.1 gibi zaten daha önceden satın alınmış kişiler indirebiliyor niye 2 kez para vericezki saçma olurdu.Ayriyetten senin kafana takılan kısmı demo vesayre olan kısım değil muhtemelen windows10 indirmesi 1 yıl ücretsizdir saydığım sürümlere sahip olan kişilere 1 yıl boyunca indirmesi ücretsizdirç 1 yıl dolduktan sonra ben indircem dersen microsoft hop dio şimdiye kadar nerdeydin dio :) ben sunucularımı kuruyim hazirliyim bide ücretsiz dağiyim sen indirme alim ozmn paranı :) olucak para verip almak zorunda kalıcaksınız.Para verip alanda bizle aynı şeyi kullanıcak ek bi özellik yok 2 mizin indirdiğide aynı :) sürekli updateler ile güncellenicektir tabikide bu arada
Kendi bilgisayarıma sorunsuzca kurdum. Fakat leptopuma kuramıyorum. Bir hata veriyor. Hata kodu: C1900107
Hata alıyorsan ve saydığım sürümlere sahipsen sistem gereksinimlerini karşılıyorsa microsoft'un açıkladığı hiç bu işlemler ile uğraşma microsf'un yayınladığı isoyu indirin yoksa update de rezarvasyon harici indirme işlemi yaptığınızda çoğu kişide hata verir.[DOUBLEPOST=1438284057,1438283657][/DOUBLEPOST]@yekberk bu arada bu senin içinde geçerli iso dosyası indir.
Bide Şunuda iliştirim @efe2002ozyay ilk satırı okursan anlarsın ne demek istediğimi.
[DOUBLEPOST=1438284112][/DOUBLEPOST]Erinen varsa ilk satır Evet,Ücretsiz! Bu yükseltme teklifi bir deneme sürümü için değil.

yekberk

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
iso indirdim daha doğrusu Microsoft'un sitesindeki kendi medyanızı oluşturun kısmından indirdiğim ara program vasıtasıyla yapmaya başladım o zamanda
hatayı verdi anlamadım bir süre bekleyeceğim sonra bakarız gene olmadı Windows 8.1 i formatlayıp tekrardan denerim hem 2 sene oldu hiç formatlamadım ondan da olabilir.