Pivotcraft - Minecraft Uyarlamalı Animasyon Dizisi

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
valla sana kimse günü gününe video çıkar demiyor youtube'da slamacow var.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
10 ayda bir video çıkarıyor. 4 Dakikalık vede tek kişi :) uğraşıldıktan sonra yapılmıcak iş yokki geriye zaman kalır :)[DOUBLEPOST=1438285546,1438285471][/DOUBLEPOST]ki videoları 30 milyon izleniyor ama harika animasyon yapıyor hikayesi falan :)

EmreCt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
valla sana kimse günü gününe video çıkar demiyor youtube'da slamacow var.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
10 ayda bir video çıkarıyor. 4 Dakikalık vede tek kişi :) uğraşıldıktan sonra yapılmıcak iş yokki geriye zaman kalır :)[DOUBLEPOST=1438285546,1438285471][/DOUBLEPOST]ki videoları 30 milyon izleniyor ama harika animasyon yapıyor hikayesi falan :)
Bu adamlar doğuştan yetenekli değil, illa ki dersini almışlardır yada iyi bilen birisinden öğrenmişlerdir. Modelleme yapmak kolay değil bunun için de doğal yeteneğin olması lazım biraz.

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Okumayı öğrenmek doğal bir yetenek değilse herkezde beyin var işin zor olan kısmı kendini bir şeye adamak :)

EmreCt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
:)) Ne okumasıymış o modellemeyi kim yapacak anlamadım yazı yazarak çizim mi öğreneceğim :)
Bu o kadar kolay olsaydı şu an türkiyenin 4de3 ü bu işi yapıyo olurdu neden hiçbir şirket veya kuruluş bu tarz çizgi filmler yapmıyor düşündün mü Türkiye'den çünkü kolay bir şey değil. Yapılmayacak bir şey de değil, tek başına asla olmaz modelleme okumuş çizimi iyi olan birini bulursun programı öğrenirsin o zaman belki güzel bir şeyler çıkartırsın.

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burda neyi tartışıyoruzki :) ben oluru var derken sen istemiyorum diyorsun ben sana evet dedirtmeye çalışırken sen hayır diyorsun biri alta gelip gerçekilikten bahsetmesin bu dünyada olmaz denilen o kadar şey şu an gerçekleştiki bir şey için eğitim almak seni onda uzman yapmaz sen aldığın eğitimin üstüne koyarak uzman olursun ki bunu eğitimsizde yaparsın.Kendin istersen eğer istemiyorsan sen bilirsin tartışmaya dönücek yoksa :)

flintandsteel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Turkiyede bu isi takip eden kitlesi cok dusuk. Lapisli fekşın konulu olursa kisa surede milyonlar izleyecektir.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten sadece Türkiye'ye hitap etmiyor video tüm dünya genelinde paylaşacağım, videoda seslendirme olmadığı için sorun yok :) Bu arada teşekkür ederim.

Yapıcı olarak al bunu, sığırlık yapmak için yazmıyorum,

Eğer videoyu dünya genelinde paylaşmak istiyorsan Slamacow top notch, Pivot'tan çıkıp yavaştan After Effects kullanmaya başlamak isteyebilirsin, tabi animasyonda ilerlemek istiyorsan, senin bileceğin iş. Pivot alt kültürü de var tabii, seçim sana kalmış naçizane yorumum

EmreCt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapıcı olarak al bunu, sığırlık yapmak için yazmıyorum,

Eğer videoyu dünya genelinde paylaşmak istiyorsan Slamacow top notch, Pivot'tan çıkıp yavaştan After Effects kullanmaya başlamak isteyebilirsin, tabi animasyonda ilerlemek istiyorsan, senin bileceğin iş. Pivot alt kültürü de var tabii, seçim sana kalmış naçizane yorumum
Pivon animasyonunu da dünya genelinde paylaşabilirim sorun değil, animasyondan önemlisi kurgu,hikaye, tavsiyen için teşekkürler.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Beğendim, gayet güzel olmuş resimleri pixel sorunu olmadan yapıştırmışsın. Emeğe sağlık. Ama şu eksikler var:
*Atı ve adamı Pivot'un kendi verdiği karakterler ile yapmışsın. Keşke kendin blok blok yapmaya çalışsaydın
*Adam robot gibi haraket ediyor. İnsan gibi edemiyor.
*Creeper yere düştüğünde ayağı taşa takılmış gibi yapmaya çalışmışsın ama taşa takılmamış
*Creeperin patlaması daha mantıklı olurdu.

EmreCt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beğendim, gayet güzel olmuş resimleri pixel sorunu olmadan yapıştırmışsın. Emeğe sağlık. Ama şu eksikler var:
*Atı ve adamı Pivot'un kendi verdiği karakterler ile yapmışsın. Keşke kendin blok blok yapmaya çalışsaydın
*Adam robot gibi haraket ediyor. İnsan gibi edemiyor.
*Creeper yere düştüğünde ayağı taşa takılmış gibi yapmaya çalışmışsın ama taşa takılmamış
*Creeperin patlaması daha mantıklı olurdu.
Hatalarımın farkındayım zamanla çözülecek inşallah hepsi teşekkürler yorumun için.

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel fakat daha iyi şeyler yapmak için Adobe Flash öğrenmelisin.