Minecraft: Survival Games Bölüm #2 Herkese TEK atıyorum bune !?!?!?

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Banada bir yardım edermisiniz 500 FPS Videoda 30 FPS önerdiğiniz video programı varmı? FRAPS Dışında.
Eğer Minecraft içinse Dxtory var bildiğim ama HDD'ye yazmanız lazım. Yoksa 20 fps sularında takılıyor. Fraps gene marketin lideri Minecraft konusunda, diğer oyunlarda Dxtory güzel çalışıyor. Camtasia vs. denemedim yorum yapamam. 30 fps iyidir, bırakın kalsın

Yazdığımı sonuna kadar oku

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer Minecraft içinse Dxtory var bildiğim ama HDD'ye yazmanız lazım. Yoksa 20 fps sularında takılıyor. Fraps gene marketin lideri Minecraft konusunda, diğer oyunlarda Dxtory güzel çalışıyor. Camtasia vs. denemedim yorum yapamam.

DXTORY diyosunda O sadece NVIDIA ekran kartı için değil mi ? hem düzgün bi sistem gerektiriyor o.[DOUBLEPOST=1438296460,1438296413][/DOUBLEPOST]Ve video boyutlarını Vegas pro ile ne kadar düşürürüm ? TTNET olunca gerekiyor.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Eğer Minecraft içinse Dxtory var bildiğim ama HDD'ye yazmanız lazım. Yoksa 20 fps sularında takılıyor. Fraps gene marketin lideri Minecraft konusunda, diğer oyunlarda Dxtory güzel çalışıyor. Camtasia vs. denemedim yorum yapamam.

Camtasiada güzel bir olay var, programı kullanarak direk youtubede paylaşabiliyorsun, hem renderlıyo hemde renderladığı kısmı eşzamanlı olarak yüklüyo

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
DXTORY diyosunda O sadece NVIDIA ekran kartı için değil mi ? hem düzgün bi sistem gerektiriyor o.[DOUBLEPOST=1438296460,1438296413][/DOUBLEPOST]Ve video boyutlarını Vegas pro ile ne kadar düşürürüm ? TTNET olunca gerekiyor.

benim 18 dakikalık videom (L.A. Noire) 800 mb oluyor wmv formatında 30fps, raw capture yok, başlangıç boyutunu bilmiyorum ama tahminen 20gb sularında

Camtasiada güzel bir olay var, programı kullanarak direk youtubede paylaşabiliyorsun, hem renderlıyo hemde renderladığı kısmı eşzamanlı olarak yüklüyo

Vay ananesini

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Beyler sony Vegas Proda yapılan şeyi .avi uzantılı olarak çıkara biliyomuyuz ?