- En iyi cevaplar
- 0
bunlar hep kalitesizlikEdit kısmını camtasiadan yapabilirsin![]()
bunlar hep kalitesizlikEdit kısmını camtasiadan yapabilirsin![]()
qeqo Vegas Pro virüssüz crack linki bulduysan ö.m den atsanabunlar hep kalitesizlikeğer devam etmek istiyorsan Vegas Pro,
Örneğin Vegas pro 400 MB'lik bir videoyou kaç MB'ye indirir ve kalitesi nasıl olur ?bunlar hep kalitesizlikeğer devam etmek istiyorsan Vegas Pro,
kalitesi değişmez, değiştirmek istemiyorsan tabii, 720p ye indirmeni öneririm kimse 1080p video izlemiyor. Boyut ise rölatif, sürekli değişirÖrneğin Vegas pro 400 MB'lik bir videoyou kaç MB'ye indirir ve kalitesi nasıl olur ?
Boyut ?kalitesi değişmez, değiştirmek istemiyorsan tabii, 720p ye indirmeni öneririm kimse 1080p video izlemiyor. Boyut ise rölatif, sürekli değişir
Banada bir yardım edermisiniz 500 FPS Videoda 30 FPS önerdiğiniz video programı varmı? FRAPS Dışında.kalitesi değişmez, değiştirmek istemiyorsan tabii, 720p ye indirmeni öneririm kimse 1080p video izlemiyor. Boyut ise rölatif, sürekli değişir
Eğer Minecraft içinse Dxtory var bildiğim ama HDD'ye yazmanız lazım. Yoksa 20 fps sularında takılıyor. Fraps gene marketin lideri Minecraft konusunda, diğer oyunlarda Dxtory güzel çalışıyor. Camtasia vs. denemedim yorum yapamam. 30 fps iyidir, bırakın kalsınBanada bir yardım edermisiniz 500 FPS Videoda 30 FPS önerdiğiniz video programı varmı? FRAPS Dışında.
Yazdığımı sonuna kadar okuBoyut ?
Sanırım sen frapsı 30 fps sabit olması için ayarlamışsın. Yoksa normalde 500 fps alan şey fraps ile 30 fps almaz sanırsam.Banada bir yardım edermisiniz 500 FPS Videoda 30 FPS önerdiğiniz video programı varmı? FRAPS Dışında.
DXTORY diyosunda O sadece NVIDIA ekran kartı için değil mi ? hem düzgün bi sistem gerektiriyor o.[DOUBLEPOST=1438296460,1438296413][/DOUBLEPOST]Ve video boyutlarını Vegas pro ile ne kadar düşürürüm ? TTNET olunca gerekiyor.Eğer Minecraft içinse Dxtory var bildiğim ama HDD'ye yazmanız lazım. Yoksa 20 fps sularında takılıyor. Fraps gene marketin lideri Minecraft konusunda, diğer oyunlarda Dxtory güzel çalışıyor. Camtasia vs. denemedim yorum yapamam.
Yazdığımı sonuna kadar oku
Camtasiada güzel bir olay var, programı kullanarak direk youtubede paylaşabiliyorsun, hem renderlıyo hemde renderladığı kısmı eşzamanlı olarak yüklüyoEğer Minecraft içinse Dxtory var bildiğim ama HDD'ye yazmanız lazım. Yoksa 20 fps sularında takılıyor. Fraps gene marketin lideri Minecraft konusunda, diğer oyunlarda Dxtory güzel çalışıyor. Camtasia vs. denemedim yorum yapamam.
Yazdığımı sonuna kadar oku
O.oCamtasiada güzel bir olay var, programı kullanarak direk youtubede paylaşabiliyorsun, hem renderlıyo hemde renderladığı kısmı eşzamanlı olarak yüklüyo
DXTORY diyosunda O sadece NVIDIA ekran kartı için değil mi ? hem düzgün bi sistem gerektiriyor o.[DOUBLEPOST=1438296460,1438296413][/DOUBLEPOST]Ve video boyutlarını Vegas pro ile ne kadar düşürürüm ? TTNET olunca gerekiyor.
Camtasiada güzel bir olay var, programı kullanarak direk youtubede paylaşabiliyorsun, hem renderlıyo hemde renderladığı kısmı eşzamanlı olarak yüklüyo
yoksa bilmiyormuydun :nur:
Nuru gördükten sonra güldüm ya layoksa bilmiyormuydun :nur: