[Istek]HeadShot Skript!

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oncelikle S.a. Bu Aralar Acıcamız Sunucu Ile Ugrasiyorum Ve Aklima BinBir Turlu Fikir Geliyor.
SK Yazmayida Cok Fazla Bilmiyorum.Kendi Yapabildimi Yapıyorum :D Neyse Konuya Gecelim
Benim Istegim Soyle Oyuncu Baska Bir Oyuncuya Bow ya da Sword İle Kafasina Vurdugunda
2-3 Kalbi Gitsin :) Yani 20 Candan 15 Cani Kalsin. Mesajdada Vurana %Vurulan% Tam Kafadan Vurdun.
Vurulana %Vura% Tam Kafadan Yedin. Diye Mesaj Gitsin. Yapilabilirse Cok İyi Olur :)
Yapilamassa Plugin Kullanicam [Pluginler Bow İle Oluyo Ve Tek Atiyo :(]

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
buyur :)
Kod:
on damage:
    projectile is arrow
    attacker is a player
    distance between the attacker and the victim is bigger than 20:
        if victim is a player:
            chance of 50%
            add 3 to damage
            send "Headshot! (veya kafadan vuruldun gibi bir şey yap)" to attacker
    stop

ok için var ama kılıç için yapılması zor.Ve bu şans faktörüyle ve uzak mesafeden oluyor.
[DOUBLEPOST=1433884115,1433883810][/DOUBLEPOST]
koala,araştırma yapmadan yok deme.18 saat öncede başkasına yok yazmışsın.Araştırmak önemli (ve sadece türkçe araştırma,ingilizce de araştır.) :)

Jeydoph

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kod:
on damage of player:
   if attacker is a player:    
      if projectile is an arrow:  # snowball, egg gibi alternatiflerde ekleyebilirsin.
         if y-coordinate of projectile - y-coordinate of victim is bigger than 1.50: # Kabataslak, 1.50 oyuncunun boynunun üzerindeki konum yani kafası.

set the damage to X # X yerine istediğin hasar.
            send "Tam kafadan vurdun!" to attacker
            send "Tam kafadan yedin!" to victim

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
buyur :)
Kod:
on damage:
    projectile is arrow
    attacker is a player
    distance between the attacker and the victim is bigger than 20:
        if victim is a player:
            chance of 50%
            add 3 to damage
            send "Headshot! (veya kafadan vuruldun gibi bir şey yap)" to attacker
    stop

ok için var ama kılıç için yapılması zor.Ve bu şans faktörüyle ve uzak mesafeden oluyor.
[DOUBLEPOST=1433884115,1433883810][/DOUBLEPOST]
koala,araştırma yapmadan yok deme.18 saat öncede başkasına yok yazmışsın.Araştırmak önemli (ve sadece türkçe araştırma,ingilizce de araştır.) :)
Bu Sadece Arrow İle Yapiliyodu Ve Vurdugunda %50sansla Tam Kafadan Oliyodu

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
on damage of player:
   if attacker is a player:    
      if projectile is an arrow:  # snowball, egg gibi alternatiflerde ekleyebilirsin.
         if y-coordinate of projectile - y-coordinate of victim is bigger than 1.50: # Kabataslak, 1.50 oyuncunun boynunun üzerindeki konum yani kafası.

set the damage to X # X yerine istediğin hasar.
            send "Tam kafadan vurdun!" to attacker
            send "Tam kafadan yedin!" to victim
Denicem Tesekkurler

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

TheEverCraftTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Verdiğiniz script tam olarak ne işe yarıyor bir ses efekt'i felan verip "HeadShot" 'mı diyor? aklıma cs 1.6 geldi şimdi :D