Krumb069
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 1
nasıl özellikler istediği ona kalmış bilmiyoruzSkyblock pluginini istediği gibi kodlattırcak derken, oyuna başlangıçta salıncaklı, tahteravellili bir ada mı istiyormuş hayırdır![]()
nasıl özellikler istediği ona kalmış bilmiyoruzSkyblock pluginini istediği gibi kodlattırcak derken, oyuna başlangıçta salıncaklı, tahteravellili bir ada mı istiyormuş hayırdır![]()
Sen Yaparmısın BroBende paranın yeteceğini sanmıyorum.
Her Türlü SkyBlock Önerisini Verirdim Ama KodlayamamBelki Sen Yaparsın Diye Ekledim İşte ASFGD:ASDaas
Elbet yazarım da cüzdanını satsan muhtemelen paran yetmez.Sen Yaparmısın Bro
Peki Nekadar İstiyeceksin ÜcretElbet yazarım da cüzdanını satsan muhtemelen paran yetmez.
Üç haneli fiyatlar, Skype gel anlatayım satış denmesin şimdi. hmmtkrhnbhnPeki Nekadar İstiyeceksin Ücret![]()
Yazılımcı beyfendi küçük bir soru sorabilir miyim ?Üç haneli fiyatlar, Skype gel anlatayım satış denmesin şimdi. hmmtkrhnbhn
Ben bir eklenti yazarıyım, eklenti geliştiricisi veya benzeri bir şey değil.Yazılımcı beyfendi küçük bir soru sorabilir miyim ?
(evet dediğini kabul ediyorum)
uSkyblock plugininde adanın şekilini değiştirebiliyorum ancak sandığın içindekileri değiştiremiyorum. Nasıl değiştireceğimi biliyorsan söyleyebilir misin?
nasıl yazıldığını biliyorsan nasıl düzelteceğimide biliyorsun diye düşünmüştüm sağol yinedeBen bir eklenti yazarıyım, eklenti geliştiricisi veya benzeri bir şey değil.
Yapmak farklı, düzeltmek farklı, alanıma girmiyor rica ederim.nasıl yazıldığını biliyorsan nasıl düzelteceğimide biliyorsun diye düşünmüştüm sağol yinede
Yalnız geliştirici de aynı anlama geliyor yazarla. Biz de kendimize "Web Developer" diyoruz. Şimdiye kadar hiç hazır yazılımı alıp düzenlemesem de bu böyle.Ben bir eklenti yazarıyım, eklenti geliştiricisi veya benzeri bir şey değil.
Bize Developer değil, Author deniyor işte farklar. Geliştirmenlik ile yazarlık aynı dalın farklı iki bölümüdür.Yalnız geliştirici de aynı anlama geliyor yazarla. Biz de kendimize "Web Developer" diyoruz. Şimdiye kadar hiç hazır yazılımı alıp düzenlemesem de bu böyle.