Arkadaşlar ben bir kaç gün aktif olmadım.
2.gruptan online olmadığım için açıldım sanırım.
Veya yeni bir grup kuruldu ve bu grup kapatıldı.
Her neyse işte beni gruba davet edermisiniz?
MhaWTHoR nickim.
Teşekkürler.
Club dünyasında nasıl gidecem?
Unturned Dayz Türü Bir Oyun Trove İle Alakası Yok Ama Cube World Olarak Bakarsanız Biraz BenziyorMayınkıreft'in unity hali galiba
- Birazda unturned gibi![]()
Unturned full benziyor merak etmeUnturned Dayz Türü Bir Oyun Trove İle Alakası Yok Ama Cube World Olarak Bakarsanız Biraz Benziyor
Unturned MmoRpg Değil Grafik Olarka Cubik Bir Yapıda Değil Cube World e Benziyor Sadece Oyun Mmo Yapısı Ve Grafikleri OlarakUnturned full benziyor merak etme![]()
Ben unturnedi grafik yönünden benzetiyorum zaten -,-Unturned MmoRpg Değil Grafik Olarka Cubik Bir Yapıda Değil Cube World e Benziyor Sadece Oyun Mmo Yapısı Ve Grafikleri Olarak
Ya neyiyle benzetiyorsun lütfenBen unturnedi grafik yönünden benzetiyorum zaten -,-
En Ufak Pixellik Bile Yok Unturned DeYa neyiyle benzetiyorsun lütfen![]()
Demedim mi sana zor değil diyeEn Ufak Pixellik Bile Yok Unturned DeOynanış Bakımına Bakarsak Zaten Tamamen Farklı Dünya :nur:[DOUBLEPOST=1438588608,1438529253][/DOUBLEPOST]Radiant İtemi Keşfettik Sonunda
@Fujia @UcanKofte @Schaffer79
Külüp İşleriyle Uğraşıp Birazda Sunucuda Çökmeler Bakımlar Ve Gelişme Süreci Varken 0 Dan Başlayıp Tamı Tamına 2 Haftada 1 Radiant Yaptım ( Radiantı 5 Yıldız Yapmak 25 K Para İstiyor Param Kalmadı) Gerisi Gelir İnş
![]()
![]()
Sadece 2 Haftanı Alıyor Hiç Zor OlurmuDemedim mi sana zor değil diye![]()