Nasıl Bir Oyun Kanali İsrerdiniz

bozkurtmert267

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bazılarinizin Bilecegi Gibi Bir Youtube Kanali Uzerine Calismalarim Var Daha Onceki Konumda Sizce Hangi Oyuunlari Oynamaliyim Diye Bir KonunAcmistim Simdi İse Sizin Sahsi Ghoruslerinizden Faydalanarak Nasil Bir Kanal Olmaliyim Sorusuna Cevap Bekliyorum

Gorusleriniz İcin Tesekkurler[emoji4]

Binatone Homesurf744 / Hubble Smart7 (Homesurf744) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bozkurtmert267

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
nasıl bir oyun kanalımı ya bu ne sacma soru agzımı actırcaksınız
Hayirdir Kardes Ne sacma Sorusu Normal Bir Soru Nasil Bir Oyun Kanali İsterdiniz bunda Sacmalim İceren Hic Bir Sey Yok Ama Eger Kafan Bozuksa Anlamayabilirsin

Binatone Homesurf744 / Hubble Smart7 (Homesurf744) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dürüst olayım, buralarda çok görünmeyen bir oyun kanalı isterdim. Hatta hiç çekmeyin isterdim. Şahsi görüş istemişsin buyur

bozkurtmert267

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dürüst olayım, buralarda çok görünmeyen bir oyun kanalı isterdim. Hatta hiç çekmeyin isterdim. Şahsi görüş istemişsin buyur
Sagol Kardesim Bari Bazilari Gibi Gelip Ne Kadar Sacma Soru Felan Demiyorsun Sagholasin

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir de eğer mümkünse oyun oynarken halay çekin, halay çektiğinizi de çekin(tövbest...). Youtube orjinallik demektir.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçi hiç oyun kanalı açma.Uzun vadede bile para kazanman zor.
Ve eğlence için yapıyorum der isen yapma.Sana bir yararı yok,onun yerine para ile uğraşabileceğin(html/php,bitcoin,oyun içi satış benzeri.) şeyler yap.

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardesim Zaten KanalinActik Bu Aradz Yastan Sipe Ediyosaniz Bende Kanalin Ortagi Arkadsimda 15 yasinda yas yonunden sikinti cekecegimizi dusunmuyorum

Bir sürü büyük - küçük oyun kanalları var özellikle oyun kanalları , eğer açarsanız 1-2 haftada düşersiniz.Açmaya hevesliyseniz eğer oyun kanalı açmayın , mesela gidin java veya .net programlama hakkında veyahut raspberry pi , arduino hakkında kanallar açın.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Konuyu tam anlamadım k.b
Trove, dragon nest, firefall, s4 league çekebilirsin.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ve eğlence için yapıyorum der isen yapma.Sana bir yararı yok,onun yerine para ile uğraşabileceğin(html/php,bitcoin,oyun içi satış benzeri.) şeyler yap.

Youtube kanalı iyi şeydir, After effects falan öğrenirsin. Şirketlere reklam yaparsın para kazanırsın. Bitte

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
HTML ile para kazanılıyorsa söyle gireyim? çünkü henüz bulamadım..