Bizzat dağıtan benim 1,5K kişi ile paylaşıma sunuldu dağıtma sebebim.
Biz bunu topu topu 5 kişi kullanıyorduk sıkıntı yoktu hani bize reklam atanlarla skypede gidip konuşuyorduk eğer bizlere küfür & argo yada seviyesiz bir konuşma sergilediklerinde biz saldırıyorduk ama bu yaklaşık 20-30 kişinin eline geçti skypeye bir giriyorum "balon" satılır daha "balon" muhabbetini bilmeden sahiplenmişler cart etmişler cürt etmişler biz hani paylaştığımız kişilere güvenerek vermiştik dediğim gibi 5 kişi falan en fazla ama milletin tampon tavan yaptı dudaklar havada kafa havada sağa sola saldırdılar dolandırıcılık arttı "NİTRADO TÜRKİYE" bağış dolandırıcılığına hiçbir şey yapmadığı için forumda açılan konulardan örnek bir diyalog göstereyim.
bu kadar? gerçek satıcı yok ortada ben paylaştıktan sonra adamın tampon tutuştu "KORUMA + SALDIRI 10TL" biri forumdan mesaj attı balonu verirmisin al dedim kullan zaten yolu var adam aldı dedi bende paylaşammı paylaş dedim ilk başta işte satıcılara karşı neyse sonraki gün baktım "balon satılır 4 tl paypal ile" yav ben bunu neden paylaşıyorum? dolandırıcılık & haksız kazanç olmasın diye adamların yaptığı boş muhabbet tâbi dediğim gibi biz eskiden sadece bizle sıkıntısı olanlara sallıyorduk ama şimdi hiç kimse umrumda değil yaptığımada pişman değilim iyi forumlar.