Efkarlıyım Sabaha Kadar Sohbet Edecekler Buyursun. /Only Mature.

R

Reloven

Ziyaretçi
İyi Geceler Tüm Foruma. Aşık Oldugum Kız Bir Türlü Yüz Vermiyor Kafam Dağınık Efkarlıyım Biraz Sohbet Edelim Kendime Gelirim Belki... Konu Açmakta Serbestsiniz Yalnız Troll Yapacaklar Hiç Yazmasın.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam hislerinizi paylaşıyoruz.
Aklımda bir kaç fikir var;
1-)Forum oyunu tarzı bir konuşma
2-)Bizimde buna benzer olaylarımız.

Gerçi ben 1'i daha çok tercih ediyorum çünkü 2 de konudan sapılıyor :)
Ve evet hocam söz sizde :)

R

Reloven

Ziyaretçi
2 Daha Uygundur Bence Bakalım Ne Dertler Varmış Forumda :)

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam benim de kız mevzusu aynı gibi.
İkimizde birbirimizi seviyoruz ama bu kızın ailesi erkek arkadaşa çok hassas.Kızla çıkamıyoruz veya ailesinden gizli bir şey yapamıyoruz(konuşamıyoruz bile)
Kızın dediğine göre ailesine bir tür söz vermiş o yüzden :/

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kız yüz vermiyorsa bırak başka bi kız bul kıskanıp gelirse gelir gelmesse hiç sevmemiştir :p bu söz bi yerde vardıda unuttum şimdi nese

R

Reloven

Ziyaretçi
Hocam benim de kız mevzusu aynı gibi.
İkimizde birbirimizi seviyoruz ama bu kızın ailesi erkek arkadaşa çok hassas.Kızla çıkamıyoruz veya ailesinden gizli bir şey yapamıyoruz(konuşamıyoruz bile)
Kızın dediğine göre ailesine bir tür söz vermiş o yüzden :/
Kızın Adıda Tutku Galiba :) Yaşın 19 20 Filansa Söz Kesin Belki İşe Yarar.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kız yüz vermiyorsa bırak başka bi kız bul kıskanıp gelirse gelir gelmesse hiç sevmemiştir :p bu söz bi yerde vardıda unuttum şimdi nese
Hocam ama bir kızı sevmek ile bir kıza bağlanmak çok farklı şeyler.
Adam demek ki kızı bırakmak istemiyor,sevmiş.Kız mevzuları bu kadar kolay değil direk bırakıp gidemezsin.

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam ama bir kızı sevmek ile bir kıza bağlanmak çok farklı şeyler.
Adam demek ki kızı bırakmak istemiyor,sevmiş.Kız mevzuları bu kadar kolay değil direk bırakıp gidemezsin.
çok sevmişse sevmek için her şeyi yapar :) ben bu durumda olsam yapardım ki çok kolay duygu değiştiren bi insanım, rol yapmayı bilmen gerekiyor

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
çok sevmişse sevmek için her şeyi yapar :) ben bu durumda olsam yapardım ki çok kolay duygu değiştiren bi insanım, rol yapmayı bilmen gerekiyor
Hocam insanlara gerçek yüzünü göstermen lazım.Rol yapmak sana fayda sağlamaz.
Anlıyorsundur umarım :)

R

Reloven

Ziyaretçi
Yastıga Sarılıp Yatan Aşık Degildir :) Başka Tabiri Var Kullanmak İstemiyorum Burada.