R
Reloven
Ziyaretçi
İyi Geceler Tüm Foruma. Aşık Oldugum Kız Bir Türlü Yüz Vermiyor Kafam Dağınık Efkarlıyım Biraz Sohbet Edelim Kendime Gelirim Belki... Konu Açmakta Serbestsiniz Yalnız Troll Yapacaklar Hiç Yazmasın.
Nereden Çıkardınmature derken kız senden büyükmüydü :/
Kızın Adıda Tutku GalibaHocam benim de kız mevzusu aynı gibi.
İkimizde birbirimizi seviyoruz ama bu kızın ailesi erkek arkadaşa çok hassas.Kızla çıkamıyoruz veya ailesinden gizli bir şey yapamıyoruz(konuşamıyoruz bile)
Kızın dediğine göre ailesine bir tür söz vermiş o yüzden :/
Hocam ama bir kızı sevmek ile bir kıza bağlanmak çok farklı şeyler.kız yüz vermiyorsa bırak başka bi kız bul kıskanıp gelirse gelir gelmesse hiç sevmemiştirbu söz bi yerde vardıda unuttum şimdi nese
ne bileyim aklıma ilk gelen şeyi söyledim :/Nereden ÇıkardınÇoluk Çocuk Girmesin Diye Yazdım Onu. Olgun Kişiler Girsin Diye.
çok sevmişse sevmek için her şeyi yaparHocam ama bir kızı sevmek ile bir kıza bağlanmak çok farklı şeyler.
Adam demek ki kızı bırakmak istemiyor,sevmiş.Kız mevzuları bu kadar kolay değil direk bırakıp gidemezsin.
Bazen Elinden Hiçbirşey Gelmez.. Aşık Olmadıysan Anlamanı Beklemem.çok sevmişse sevmek için her şeyi yaparben bu durumda olsam yapardım ki çok kolay duygu değiştiren bi insanım, rol yapmayı bilmen gerekiyor
Hocam insanlara gerçek yüzünü göstermen lazım.Rol yapmak sana fayda sağlamaz.çok sevmişse sevmek için her şeyi yaparben bu durumda olsam yapardım ki çok kolay duygu değiştiren bi insanım, rol yapmayı bilmen gerekiyor
biz aşık olduk yigenBazen Elinden Hiçbirşey Gelmez.. Aşık Olmadıysan Anlamanı Beklemem.