Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bura türkiye ne bekli10uz[DOUBLEPOST=1438662188,1438587207][/DOUBLEPOST]Yine aynı şey oldu "Turkey" serverine girdim adamlara son wye kadar besledim 1. Kişiyi yedik sonra dolaştim 2-3 dk yanlarinda w atmalarini bekliyorum eyvallah dedim gittim buyudum yanlarina geri dondum hani belki ismimi gormemisler felan diye gittim ve zıplayıp yediler. Tamam FFA ama yaptıkları adamlıkmı?
Bura türkiye ne bekli10uz[DOUBLEPOST=1438662188,1438587207][/DOUBLEPOST]Yine aynı şey oldu "Turkey" serverine girdim adamlara son wye kadar besledim 1. Kişiyi yedik sonra dolaştim 2-3 dk yanlarinda w atmalarini bekliyorum eyvallah dedim gittim buyudum yanlarina geri dondum hani belki ismimi gormemisler felan diye gittim ve zıplayıp yediler. Tamam FFA ama yaptıkları adamlıkmı?
Ne adamlığından bahsediyorsun? Oyun bu. Oyunda doğrulukla, özveri ile birinci olmazsınız. Oyunda en iyi olmak için herkese ihanet edersin. Ha FFA'da takım kurmak çok mantıksız fakat o farklı bir konu. Kurallar dışına çıkmadıkça her şey yapılabilir.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.