Monkeygunner5000
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
O resimlere takılmadı bence yazılanlara takıldı
Ehuehuehu şimdi düzelttiOnun adı patatoman değil İdaho 1!1!1
![]()
"Tarlalarda patatesğğ"
O zaman sende ölürsün akıllı beytabii ki de 3'ünüzü Tek Başıma Yenerim B)
Özel Güç:2 Dakika Boyunca 100 Metre Daire Alana Enerji Topu Atar ve Enerji Topu Yukarıdan Aşağıya Kadar Dünyanın Çekirdeğine İner ve Çekirdeği Parçalar![]()
Sen bir Forum Üyesi Değil.BestWorldofAbaza ve Ben İle Arkadaşsın ve Gerçek Kimliğin @ZereftheBlackMageBen sadece bir forum üyesiyim. Öyle forumu geziyorum.
Elektrik Bana Güç Verir Asla Zarar Vermez.Dostum Benim OO zaman sende ölürsün akıllı bey![]()
Bende Onu Sahneden Kovuyorum Ben Şarkı Söyleyeceğm Ben Konuşma Yapacağmm ! Ehehehe@BrolyTheLSSJ 'i sahneye çağırıyorum.
Kendime Elektrik kaplosu çekicemElektrik Bana Güç Verir Asla Zarar Vermez.Dostum Benim O![]()
Kanka Git Benim Profil Mesajlarımda Kendi Profil Mesajlarında ve @Uchiha_Madara 'nın Profilinde Yap Abazalığını Ama Çarşının Ortasında YapmaKendime Elektrik kaplosu çekicemanladın mı ne demeye çalıştığımı ?
Çekirdek parçalanırsa Dünyanın şaftı kayar ve o anda sende ölürsün elektrikle alakası yok.Elektrik Bana Güç Verir Asla Zarar Vermez.Dostum Benim O
Bende Onu Sahneden Kovuyorum Ben Şarkı Söyleyeceğm Ben Konuşma Yapacağmm ! Ehehehe![]()