Forumdaki Konu Sorunu

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, foruma 2 gündür bakıyorum çok az konu açılıyor. Açılanların çoğu benzer şeylerle alakalı. Farklı olanların çoğu da anlamsız veya gereksiz (bence). Bunun için bir çözüm yok mu? Hayır yani 2 gündür cevap yazmak için konu bulamıyorum. Bu konu hakkında biraz fikir alışverişi yapmalıyız bence hem belki bir çözüm bulunur.

Not: Ben yokken bir sürü kişi katılmış foruma, hepinize iyi forumlar.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben açıyorum bakan olmuyor ki, açmicam bundan gayri bir adam eksilecek :p

Çok fena küserim lan ben adama

Wiltnosth

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Herkes için konuşmuyorum ama bazı kişiler de konu açmak için konu açıyor..
Yani ne bileyim beni görsünler tanınayım diye mi düşünüyorlar ki :D

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her insanın huyu aynı olmuyor tabi ki. Yine de bu gereksiz konulardan ise sohbet edilebilecek kaliteli konular tercih ederim. Belki bunun için bir kural gelir :)

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her insanın huyu aynı olmuyor tabi ki. Yine de bu gereksiz konulardan ise sohbet edilebilecek kaliteli konular tercih ederim. Belki bunun için bir kural gelir :)

Ben paso müzik konusu açmak istiyorum da, kimse açmayınca benim konular birikiyor Jenga oluyor orda, göze batıyor.

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
örnek konu başlığı :+100 mesaj <3 mctr forumu[DOUBLEPOST=1438717909,1438717868][/DOUBLEPOST]
Ben paso müzik konusu açmak istiyorum da, kimse açmayınca benim konular birikiyor Jenga oluyor orda, göze batıyor.
O değilde bugün 84 tane aynı konuyu açan arkadaşın haline acıdım o ne abi öyle:yıkıl:

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Zamanla alışırsın merak etme eskiden günde 14 mesaj atan ben şimdi mesaj yazacak konuyu haftada 1 zor buluyorum :(
Çözümü yok yani :(

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Forumda zaten popi olmak için garip saçma yalan sorunlar uydurup like ve post kasarak kendini muheşem gibi göstermeye çalışanlarla dolu 2013 den beri burdayım benim 900 civarı postum adam 2015 de actığı hesap 1200 küsür mesajı var olay bu