- En iyi cevaplar
- 0
Zamanla alışırsın merak etme eskiden günde 14 mesaj atan ben şimdi mesaj yazacak konuyu haftada 1 zor buluyorum
Çözümü yok yani![]()
Ne halt yiyor her gün online olan 200 kişi ? Kerkenez mi sayıyor bunlar ?
Zamanla alışırsın merak etme eskiden günde 14 mesaj atan ben şimdi mesaj yazacak konuyu haftada 1 zor buluyorum
Çözümü yok yani![]()
Ne de güzel özetledinForumda zaten popi olmak için garip saçma yalan sorunlar uydurup like ve post kasarak kendini muheşem gibi göstermeye çalışanlarla dolu 2013 den beri burdayım benim 900 civarı postum adam 2015 de actığı hesap 1200 küsür mesajı var olay bu
Ama sayfayı yenileye yenileye bir hal oldum.Zamanla alışırsın merak etme eskiden günde 14 mesaj atan ben şimdi mesaj yazacak konuyu haftada 1 zor buluyorum
Çözümü yok yani![]()
O zaman bu pencereyi kapat ve yarın gel birdaha yenilemessinAma sayfayı yenileye yenileye bir hal oldum.
sanırım Ruhumuz yaşlandıZamanla alışırsın merak etme eskiden günde 14 mesaj atan ben şimdi mesaj yazacak konuyu haftada 1 zor buluyorum
Çözümü yok yani![]()
Ama sayfayı yenileye yenileye bir hal oldum.
Yapacak daha iyi bir işim yok maalesef. Uykuyuda pek sevmem zaten.O zaman bu pencereyi kapat ve yarın gel birdaha yenilemessin
Tiyatro? Hiç izlemedim ama izlersem sıkılırım diye korkuyorum.Ben genelde Tiyatro falan izliyorum, sen de izle. Kültür lazım memlekete
Film video fln izleYapacak daha iyi bir işim yok maalesef. Uykuyuda pek sevmem zaten.
*Aynı anda hem forum sayfasını hem de youtube sayfasını dakikada 20 kez yeniliyor*Film video fln izle
Aslında öyle oluyorsanırım Ruhumuz yaşlandı![]()
Aslında öyle oluyor
Yeni üyeler aşırı büyük merakla mesajlar atıyor en az 6 ay sonra forum onlarada saçma gelmeye başlıyor![]()
Sanırım yasuo şeysi LoL ile alakalı. Ama LoL sevmediğimi profil fotoğrafımdan anlayabilirsin.knk ben yasuo plays izliyorum falan sıkmıyor yani adamlar ne oynamış be diyorum kendi kendime sonra feedleyip çıkıyorum falan zaman geçiyor öyle tavsiye ederim
-film falan izleyebilirsin zaman geçmesi için diyorsan![]()