adenzu54
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ne hakkında olacak? Belki ilgimi çeker.Doktor ben açıcam da işte açan yok öyle sağ altta birikiyor tek adamın konuları çingene evi gibi oluyor.
Ne hakkında olacak? Belki ilgimi çeker.Doktor ben açıcam da işte açan yok öyle sağ altta birikiyor tek adamın konuları çingene evi gibi oluyor.
Sizce adminleri çağırsak bunun için bir çözüm üretirler mi? Ne bileyim belki konu açmak hakkında yeni bir kural gibi.
*Adminlerin bu durumu sallamayacağını düşünüyor*
bazı konuları da ipleyen yok o yüzden de açma hevesi gelmiyorDoktor ben açıcam da işte açan yok öyle sağ altta birikiyor tek adamın konuları çingene evi gibi oluyor.
Herşeyi anlarımda konu beğenmemezlik nasıl bir şey :ölüm:
öyle bir kural gereksizSizce adminleri çağırsak bunun için bir çözüm üretirler mi? Ne bileyim belki konu açmak hakkında yeni bir kural gibi.
*Adminlerin bu durumu sallamayacağını düşünüyor*
Millet artık o hadde gelmişki lapiscileri dışlamak için psikolojik baskıdan tehdite kadar çözüm bulanlar var bence bu arkadaş daha o kadar olmamışDöve döve konu mu açtırıcan millete![]()
bazı konuları da ipleyen yok
Hayır kast ettiğim üretim artışı değil filtrelemekti. Bir kurala göre mesela bazı konular gereksiz olduğu için silinecek falan işte.Döve döve konu mu açtırıcan millete![]()
Ya abi o konulara bakmıyacaksın bile o kadar direk arşivlik diyorum türkiyede neden yenilikçi sunucular yok 1 saate arşive o gelmiş adam ananıza küfretse napıyor konusu açıyor kaç saattir saçma sapan hey allahım neyse ya ben çok dolmuşumAdam haklı yalnız, öyle konular var ki; şu adam ananıza küfür etse ne yapardınız, 10 dklığına kız olsanız nerenizi... Neyse demek istediğim yeterince anlaşıldı galiba.
Hayır kast ettiğim üretim artışı değil filtrelemekti. Bir kurala göre mesela bazı konular gereksiz olduğu için silinecek falan işte.
Gel Gel Bekleriz@UcanKofte
Bende içimden "Biraz oynasam." diyorum. Ama bir türlü mouse, icone'a ulaşmıyor.Trove güzel de ben az bir şey oynadım baydı be :/ oynamak istiyorum ama içimden geliyor.
Benimde ilgimi çekmiyorBende içimden "Biraz oynasam." diyorum. Ama bir türlü mouse, icone'a ulaşmıyor.
Aslında metin 2 deki pay2win,hileli olanlar,bugları saymassak çokta kötü bir oyun değil ama geriyede başka bir şey kalmıyorBen bi ara can sıkıntısından mt2 pvplere geri dönsem diye iç geçirdim bu kadar yaptırtmamalı