Arkadaşlar Bu Fikrimde Yardımcı Olabilecek Var Mı?

Sizce Tutar Mı?

• Tutar

Kullanılan: 1 12.5%
  • Tutmaz

Kullanılan: 7 87.5%

• Kullanılan toplam oy
    8

Percimus

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Altta Belirttiğim Şeyler Tutar Mı? Diye Oylar Mısınız?
Arkadaşlar Faction-Survival server açmayı düşünüyorum ve aklımda şöyle bir fikir var.
Serverda Faction'lar claim atamayacaklar. Onun yerine tüm server haritasında rastgele yerlerde bizim yapmış olduğumuz kaleler olacak. Bu kaleleri belli bir miktar oyun içi para ile alacaklar.
Peki bu oyun içi parayı nasıl elde edicekler?;
1- Belli miktar elmas karşılığında belli miktar verilicek.
2- Belli miktar tl karşılığında belli miktar verilicek.
Tabi ki serverda vip olmayacağından server kirasını ancak bu şekilde karşılayabiliriz :/
Peki bu oyun içi para ile sadece kaleler mi alınacak?;
Hayır oyunda rpg itemlerin olmasını da düşünüyorum.
Oyun içi para ile bunlarda alınabilecek.

Şimdi En Büyük Sorun :D
Bana Bunları Yapabilecek Sağlam Bir Pluginer Lazım :D Bana Bunları Kodlayabilecek-Yapabilecek (Tabi Ücret Talep Etmiyecek :( ) Kişiler Yorumlarda Belirtirse Mutlu Olurum.

Umarım Yardımcı Olursunuz.

Son düzenleme:

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ünlü falan değilsen tutmaz :)
Arkadaşlar faction'a yöneliyorsunuz hepiniz biliyorum ama değişik fikirler bulmaya çalışın.Tnt raid'ini bende yapabilirim essentials'den kapatarak.
Yapması zor ve kendinize öz bir fikir bulun.Kafa yorun ve yapın.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Şöyle bir şey yap Raidden sonra klan kendini otomatikman onarıcak o zaman bu değişik bir fikir olur

Percimus

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
O güzel olur aslında ama onun için de klan kalelerinin belli bir görünüşe falan sahip olması yada kendi arsalarına sahip olmaları lazım değil mi?
aynen belirli bir arsa falan olmalı o iş biraz zor olabilir hem ben plugin kodlamaktan falan pek anlamam onun için onu yapmakta zormu bilemem[DOUBLEPOST=1438708200,1438708075][/DOUBLEPOST]hem kaleyi boşaltırsa başka klanlar, o kale yine kalır öyle

PwParadox

En iyi cevaplar
0
aynen belirli bir arsa falan olmalı o iş biraz zor olabilir hem ben plugin kodlamaktan falan pek anlamam onun için onu yapmakta zormu bilemem[DOUBLEPOST=1438708200,1438708075][/DOUBLEPOST]hem kaleyi boşaltırsa başka klanlar, o kale yine kalır öyle
fekşınlar için bir yer alma plugini var o hallediyor bütün korktuklarınızdan ama skript yazmayı bilmiyorsan pek heveslenme bu server işine benim geçen yaz yaptığım gibi ):

Percimus

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
fekşınlar için bir yer alma plugini var o hallediyor bütün korktuklarınızdan ama skript yazmayı bilmiyorsan pek heveslenme bu server işine benim geçen yaz yaptığım gibi ):
:D geçen yaz nasıl bir olay olmuştu aydınlatırsan aynı hataya düşmeyiz :)

PwParadox

En iyi cevaplar
0
:D geçen yaz nasıl bir olay olmuştu aydınlatırsan aynı hataya düşmeyiz :)
şimdi le ben arkadaşlarımla bir minigames serverı açmak istemiştik bense kodlamayı pek bilmiyordum ama arkadaşlar sen yaparsın heyçkırsın diye gaza getirdi bende skript indirmeden bukkit'ten minigames pluginleri indirdim ve hiçbirinin kodlamasını bilmediğimden dolayı hiçbir işe yaramadılar toplamda yaptığımız oyun sayısı 1'di o da parkur :( o bile tam bitmemişti bu yüzden server elimizde patladı[DOUBLEPOST=1438709123,1438709055][/DOUBLEPOST]serverı almadan önce yapım serverı aç bedavaya aynı hatayı yapma

Percimus

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
şimdi le ben arkadaşlarımla bir minigames serverı açmak istemiştik bense kodlamayı pek bilmiyordum ama arkadaşlar sen yaparsın heyçkırsın diye gaza getirdi bende skript indirmeden bukkit'ten minigames pluginleri indirdim ve hiçbirinin kodlamasını bilmediğimden dolayı hiçbir işe yaramadılar toplamda yaptığımız oyun sayısı 1'di o da parkur :( o bile tam bitmemişti bu yüzden server elimizde patladı[DOUBLEPOST=1438709123,1438709055][/DOUBLEPOST]serverı almadan önce yapım serverı aç bedavaya aynı hatayı yapma
:) emek verip yazdığın için teşekkürler[DOUBLEPOST=1438769771][/DOUBLEPOST]
Ünlü falan değilsen tutmaz :)
Arkadaşlar faction'a yöneliyorsunuz hepiniz biliyorum ama değişik fikirler bulmaya çalışın.Tnt raid'ini bende yapabilirim essentials'den kapatarak.
Yapması zor ve kendinize öz bir fikir bulun.Kafa yorun ve yapın.
Konuyu düzenledim şimdi fikirlerinizi belirtir misiniz[DOUBLEPOST=1438769808][/DOUBLEPOST]
Şöyle bir şey yap Raidden sonra klan kendini otomatikman onarıcak o zaman bu değişik bir fikir olur
Konuyu düzenledim şimdi fikirlerinizi belirtir misiniz?

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hepsini Boşver,M'nB Minecraft Serveri aç türklerde ilk olur ve whitelistli alırsın.Birde mesela map küçük olduğundan dolayı 100 kişi girebilir sadece oyunu bırakan olursa yenilerini ararsın.sistemler güzel olabilir.1.9 da geliyor iyice havalı olur bence.

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lapis olmayan server tutmuyor lapis kanun gibi bir şey oldu, bu yüzden değişik fikirler Türkiyeye gelemiyor