Yan Hesap Açsam Sorun Olurmu

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yan hesap açsam sorun olurmu hani bu kurallara aykırımı ? O Hesaba Geçicem ve orda forumu takip etcem.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Sahte gönderiler için kullanmadığın ve uyarı yediğinde oraya kaçmadığın sürece istersen 50 tane aç.

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Eğer iki hesap arasında bir bağlantı olmazsa yani mesela beğeni kasma gibi bir sorun çıkacağını sanmıyorum. :)

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eğer iki hesap arasında bir bağlantı olmazsa yani mesela beğeni kasma gibi bir sorun çıkacağını sanmıyorum. :)
Sağol Yönetici. Eğer Ad Değiştirme Sistemi Halen Daha Varsa Yan Hesap Açmam. Adımı Değiştirmek amaçlı açıcaktım sadece :) adımı değiştirme yetkiniz varsa ve böyle bir şey mümkünse yapabilirmisiniz acaba ? :)

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Sağol Yönetici. Eğer Ad Değiştirme Sistemi Halen Daha Varsa Yan Hesap Açmam. Adımı Değiştirmek amaçlı açıcaktım sadece :) adımı değiştirme yetkiniz varsa ve böyle bir şey mümkünse yapabilirmisiniz acaba ? :)
VIP özelliklerinde isim değiştirme yazıyordu galiba...

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Evet bu benim elimde olan bir şey değil. Yönetimin kararı ile vip alan üyelerimiz isimlerini değiştirebiliyor.

BlueLight

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Wow VIP olmuşsun :) bende olucam bir ara şu sunucu bitsi bi sunucuya baya para harcamak lazım çünki :(
Sana da alırdım ama 2 dolar kaldı çekiliş yapıyorum katıl istersen.[DOUBLEPOST=1438792760,1438792740][/DOUBLEPOST]
Wow VIP olmuşsun :) bende olucam bir ara şu sunucu bitsi bi sunucuya baya para harcamak lazım çünki :([DOUBLEPOST=1438792714,1438792678][/DOUBLEPOST]
herkes VIP olmuş kıskandım :/ bu akşam bende alacam :/
Alma benim çekilişe katıl