KaptanHero
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar yan hesap açsam sorun olurmu hani bu kurallara aykırımı ? O Hesaba Geçicem ve orda forumu takip etcem.
Sağol Yönetici. Eğer Ad Değiştirme Sistemi Halen Daha Varsa Yan Hesap Açmam. Adımı Değiştirmek amaçlı açıcaktım sadeceEğer iki hesap arasında bir bağlantı olmazsa yani mesela beğeni kasma gibi bir sorun çıkacağını sanmıyorum.![]()
VIP özelliklerinde isim değiştirme yazıyordu galiba...Sağol Yönetici. Eğer Ad Değiştirme Sistemi Halen Daha Varsa Yan Hesap Açmam. Adımı Değiştirmek amaçlı açıcaktım sadeceadımı değiştirme yetkiniz varsa ve böyle bir şey mümkünse yapabilirmisiniz acaba ?
![]()
Evet bu benim elimde olan bir şey değil. Yönetimin kararı ile vip alan üyelerimiz isimlerini değiştirebiliyor.Sağol Yönetici. Eğer Ad Değiştirme Sistemi Halen Daha Varsa Yan Hesap Açmam. Adımı Değiştirmek amaçlı açıcaktım sadeceadımı değiştirme yetkiniz varsa ve böyle bir şey mümkünse yapabilirmisiniz acaba ?
![]()
Ozaman Yeni Bir Hesap AçıyorumEvet bu benim elimde olan bir şey değil. Yönetimin kararı ile vip alan üyelerimiz isimlerini değiştirebiliyor.
Wow VIP olmuşsunSahte gönderiler için kullanmadığın ve uyarı yediğinde oraya kaçmadığın sürece istersen 50 tane aç.
herkes VIP olmuş kıskandım :/ bu akşam bende alacam :/VIP özelliklerinde isim değiştirme yazıyordu galiba...
Sana da alırdım ama 2 dolar kaldı çekiliş yapıyorum katıl istersen.[DOUBLEPOST=1438792760,1438792740][/DOUBLEPOST]Wow VIP olmuşsunbende olucam bir ara şu sunucu bitsi bi sunucuya baya para harcamak lazım çünki
![]()
Alma benim çekilişe katılWow VIP olmuşsunbende olucam bir ara şu sunucu bitsi bi sunucuya baya para harcamak lazım çünki
[DOUBLEPOST=1438792714,1438792678][/DOUBLEPOST]
herkes VIP olmuş kıskandım :/ bu akşam bende alacam :/
Almanı isteyen kim kendim alırımSana da alırdım ama 2 dolar kaldı çekiliş yapıyorum katıl istersen.
Sağol Yönetici. Eğer Ad Değiştirme Sistemi Halen Daha Varsa Yan Hesap Açmam. Adımı Değiştirmek amaçlı açıcaktım sadeceadımı değiştirme yetkiniz varsa ve böyle bir şey mümkünse yapabilirmisiniz acaba ?
![]()
Ben VIP alıcam bundaki ismimi PotatoMan yapıcamVip olman gerek. Ben im çekilişe katılmanı öneririm.
Demekki sen bu yüzden benden para istediinVip olman gerek. Ben im çekilişe katılmanı öneririm.
Eski BlueLight'i daha çok seviyordum :/Ben VIP alıcam bundaki ismimi PotatoMan yapıcam[DOUBLEPOST=1438792964,1438792860][/DOUBLEPOST]
Demekki sen bu yüzden benden para istediin![]()