RedStoneHunter | Minigame | Türk Yapımı |

S

Switcher

Ziyaretçi
Birkac gune video eklicegimi belirttim sana bekle diye birsey demedim video koyunca bakarsin
Kavga cikarticaksan çıkmanı rica ediyorum
Ayrica burda anlatimi yapmisim neyi merak ediyorsun başlik koydumda birsey yazmadimmi?
Emre at şu kodu hadi ya özelden :(

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hava olsun diye mi yaptın ne bi resim nede açık kaynak kod, gram bişi yok, yazılarla kafamıza minigames'i canlandırmamızı mı bekliyorsun? ne kadar labali oldunuz ya[DOUBLEPOST=1438712420,1438712320][/DOUBLEPOST]
Birkac gune video eklicegimi belirttim sana bekle diye birsey demedim video koyunca bakarsin
Kavga cikarticaksan çıkmanı rica ediyorum
Ayrica burda anlatimi yapmisim neyi merak ediyorsun başlik koydumda birsey yazmadimmi?
BİR KAÇ GÜN SONRA EKLİYCEKSEN KONUYUDA BİR KAÇ GÜN SONRA AÇ!

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hava olsun diye mi yaptın ne bi resim nede açık kaynak kod, gram bişi yok, yazılarla kafamıza minigames'i canlandırmamızı mı bekliyorsun? ne kadar labali oldunuz ya[DOUBLEPOST=1438712420,1438712320][/DOUBLEPOST]
BİR KAÇ GÜN SONRA EKLİYCEKSEN KONUYUDA BİR KAÇ GÜN SONRA AÇ!
Sizi toplamami birakiyorlar ?
Begenmediysen konuyu raporla
Cok istiyorsan bakmak mesaj at test serverine aliyim

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ne üslubu kardeşim kötü bir söz mü söyledim ben? adam tam olarak bitirdiği zaman açsaymış o zaman konuyu. burada haksızları savunmanın bir önemi yok
DEFOL KONUDAN !
Konularıma birdaha mesaj atma !
geliceksen skypeye gel ordan anlat derdini konumu baltalayıp durma

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Saklambaç minigame'inden yola çıkarak buldum bu fikri :D
O zaman telif hakkımı isterim :D

[DOUBLEPOST=1438808107,1438807689][/DOUBLEPOST]
VİDEO EKLENMİŞTİR !
şaka bir yana benim o saklanbaç işi pek tutmadi ve videoya baktımda pekte müthiş bir mapin yok
yani mapi benim yaptığımı belirterek benim mapimi kullanabilirsin eğerki bununla ilgilenirsen özelden skype'ıma ulaş

Son düzenleme:

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman telif hakkımı isterim :D

[DOUBLEPOST=1438808107,1438807689][/DOUBLEPOST]
şaka bir yana benim o saklanbaç işi pek tutmadi ve videoya baktımda pekte müthiş bir mapin yok
yani mapi benim yaptığımı belirterek benim mapimi kullanabilirsin eğerki bununla ilgilenirsen özelden skype'ıma ulaş
sadece denemek için video çekmiştim arkadaşlar çok istedi belki daha sonra daha geniş bir video çekeresem olabilir

BlueLight

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Plugini siz mi yaptınız siz yaptı iseniz gerçekten tebrikler diyorum hayran kaldım.