Pittii
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
hazır vardır aslında
Sadece pluginli ise o zaman texture packta yapmalısın öbür türlü çok hoş olmaz
Sadece pluginli ise o zaman texture packta yapmalısın öbür türlü çok hoş olmaz
Höm. Biraz daha acarmısın ?Parkur Serveri Değilde Parkurlu Survival Games Serveri Güzel Olabilir![]()
Normal Survival Games Gibi Ama Her Bir Sandığı Açmak İçin Parkur Yapmak GerekiyorHöm. Biraz daha acarmısın ?)
arkadan biri gelsin şakk diye yapıstırsınNormal Survival Games Gibi Ama Her Bir Sandığı Açmak İçin Parkur Yapmak Gerekiyor![]()
SADECE TEK İÇERİKLİ SKYWARS SARMAZ SKYWARS YOK DERKEN SADECE SKYWARS ÜZERİNE SERVER AÇILMAZ VE İYİKİ AÇMAMIŞLAR TUTMAZ ÇÜNKÜarkadan biri gelsin şakk diye yapıstırsınaslıdna sky wars iyi olmazmı türkiyede yok pe k ?
aslında onu kastetmedim. herseye ufaktan baslasak. parkurla baslayıp skywars eklesek. biraz aradan sonra skyblock minigames vs vs ?SADECE TEK İÇERİKLİ SKYWARS SARMAZ SKYWARS YOK DERKEN SADECE SKYWARS ÜZERİNE SERVER AÇILMAZ VE İYİKİ AÇMAMIŞLAR TUTMAZ ÇÜNKÜ
işte bende size soruyorum hangi serverla basliim diyorumBenim kastettiğim de ona benzer bir şey ilk önce ana bir oyun olacak herkes ondan başlıyacak sonra onu bitince başka bişi açılcak onu bitirnce başka bişi mantık olarak aynı şeye denk geliyor
En kolayından zora doğru hangisinden başlıyacağına sen karar verişte bende size soruyorum hangi serverla basliim diyorum