Ulan Çocuk Ağzımı Bozma.Adam Gibi Duruyorsan Dur Yoksa Adminlerden Önce Ağzının Payını Ben Verecem Ona Göre (!) :ölüm:ahha yiyosa sunucu ac da gorelim hemen heçklerim sunucunu cunku ben heçkırlık biliyom ahahha
Kardeşim peki Telsiz, Telefon yapabilirmisin? Telefon zorsa bırak hiç yapma, sizde yoruluyorsunuz hergün, forumda skript arıyorken bunu çok net görüyorum.Ay'a gönderecek roketi yaptım fakat gezgin'i yapamıyorum.
Anlamadımkrdş mesaj başına ücret koy telefon olsun :/
sanırım essentialsın özelliği olan /msg ye ücret koy
on command /msg <text>:
execute console command (oyuncudan para silme komutu) to player
sasnırım böyle bir şey olacak (emin değilim) kullanmak için iconomy ya da vault gerekir veya başka bi para pluginiyse para silme komutunu ona göre
Yok Kardeşim olmadı.
Sunucuyu isteseydim forumda benim istek skriptlerimden başka bir şey olmazdı.Sunucuyu yavaştan istemeye başladın ?
Telefon diyorsun , direk 3D telefon yapılamaz , nasıl istediğini yazmıyorsun ki..Sunucuyu isteseydim forumda benim istek skriptlerimden başka bir şey olmazdı.
Sadece telefon,telsiz ve araba istedim.
Pardon, unutmuşum.Telefon diyorsun , direk 3D telefon yapılamaz , nasıl istediğini yazmıyorsun ki..
Yapılabilir..Pardon, unutmuşum.
Arama eğer mümkünse "/komut isim" yazınca karşı tarafa istek gidecek karşı taraf kabul ederse konuşma olacak.Bence pek mümkün gibi gözükmüyor, ama yinede söyledim belki yapabilen olur diye.
Birde mesaj sistemi /msg komutunu kullanınca oyun paramızdan 10$ gitsin, gerçek hayatta kontör gibi.
Bir Bakayım.[DOUBLEPOST=1438967155,1438967095][/DOUBLEPOST]Kardeşim forumun eklenti bölümü var oradan çok fazla istek ve cevapları mevcut oradan istediğin tüm eklentileri ve daha fazlasını bulabilirsin. oraya bak
Not:
Skript Bölümü Buraya bak.
Eğer zor bir şey değilse yapabilirmisin?Yapılabilir..