>>Yardım<< Role Play Sunucusu Hazırladım Çoğu Şey Hazır Araba Scripti Lazım

MeeRach

Vi3e
En iyi cevaplar
0
  • Role Play Sunucusu Hazırladım Çoğu Şey Hazır Araba Scripti Yazabilecek Varsa Şimdiden Allah Razı Olsun.

MeeRach

Vi3e
En iyi cevaplar
0
sanırım essentialsın özelliği olan /msg ye ücret koy
on command /msg <text>:
execute console command (oyuncudan para silme komutu) to player
sasnırım böyle bir şey olacak (emin değilim) kullanmak için iconomy ya da vault gerekir veya başka bi para pluginiyse para silme komutunu ona göre

Yok Kardeşim olmadı.

MeeRach

Vi3e
En iyi cevaplar
0
Telefon diyorsun , direk 3D telefon yapılamaz , nasıl istediğini yazmıyorsun ki..
Pardon, unutmuşum.
Arama eğer mümkünse "/komut isim" yazınca karşı tarafa istek gidecek karşı taraf kabul ederse konuşma olacak.Bence pek mümkün gibi gözükmüyor, ama yinede söyledim belki yapabilen olur diye.

Birde mesaj sistemi /msg komutunu kullanınca oyun paramızdan 10$ gitsin, gerçek hayatta kontör gibi.

____

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Pardon, unutmuşum.
Arama eğer mümkünse "/komut isim" yazınca karşı tarafa istek gidecek karşı taraf kabul ederse konuşma olacak.Bence pek mümkün gibi gözükmüyor, ama yinede söyledim belki yapabilen olur diye.

Birde mesaj sistemi /msg komutunu kullanınca oyun paramızdan 10$ gitsin, gerçek hayatta kontör gibi.
Yapılabilir..

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kardeşim forumun eklenti bölümü var oradan çok fazla istek ve cevapları mevcut oradan istediğin tüm eklentileri ve daha fazlasını bulabilirsin. oraya bak :)
Not:
Skript Bölümü Buraya bak.