3.100 TL'ye Bu Bilgisayar Değer Mi ?

Kutay_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar bir hafta önce vatan'a gittim ve 3.100 tl'ye bana aşağıdaki özellikleri sahip bir bilgisayar gösterdi aşağıda özelliklerini vereceğim bilgisayar 3.100 TL vermeye layık mı ? Neleri değiştirmemi önerirsiniz ?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Resimler img de idi hızlı resime ekledim. Konu güncellendi.
Hiçbir Şekilde O Bilgisayara Para Verme Aldıysanda Geri İade Et Kasa Yazmasaydı Onu Gtx 745 Yazdığından Laptop Falan Sanıyordum
o Bütçeyle Bir Pc Toplasan Manitör Dahil 960 - 970 Li Sistem Toplayabilirsin Oc Falan yapacağım Diyorsun 960 Lı Sistem Rahatça Koyabilirsin O Bütçeye Sakın Alayım Deme O Sistemi

Kutay_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hiçbir Şekilde O Bilgisayara Para Verme Aldıysanda Geri İade Et Kasa Yazmasaydı Onu Gtx 745 Yazdığından Laptop Falan Sanıyordum
o Bütçeyle Bir Pc Toplasan Manitör Dahil 960 - 970 Li Sistem Toplayabilirsin Oc Falan yapacağım Diyorsun 960 Lı Sistem Rahatça Koyabilirsin O Bütçeye Sakın Alayım Deme O Sistemi

Vatandan alabileceğim bir masaüstü bilgisayar gösterir misin veya toplar mısın ? Monitör haricen.

umut_

En iyi cevaplar
0
Vatandan alabileceğim bir masaüstü bilgisayar gösterir misin veya toplar mısın ? Monitör haricen.
Eğer İllaha Hazır Alacağım Diyorsan Böyle Markaları Hiçbir Şekilde Tavsiye Etmem Örneğin Phoenix veya Nova Gibi Yerlerde Çok Daha İyi Sistemler Var o Fiyata
O Bütçeye Sistemde Çok Farklı Sorular Var

Amd - İntel İşlemci ?
Nvidia - Atı Ekran Kartı ?
Ssd Olacakmı Olacaksa Kaç GB ?
Soğutma Sistemi Olacakmı ?
Kasaya Önem Verilecekmi ?
Dahili Psu Kasamı Olacak ?
İşlemci Soğutucu İstiyormusun ?
Tek Ekran Kartımı Yoksa SSL Falanmı ?
Kasa Seçiminde İstediğin Bir Marka Varmı ?
Ram 8 GB Yeterlimi 16 İstiyormusun ?
Ram Tek Modülmü Olsun İlerde Upgrade Yaparmısın ?
Anakarta Önem Verilsinmi
Oc Yapacakmısın ?
Vs Vs Bütçe Büyük Olduğunda Bunlara Önem Verilmesi Lazım

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Laptop için bile kötü ;-;
Monitör dahil 970'li sistem dahi toplanır o fiyata ;-;
Umut aydınlatır seni .s

umut_

En iyi cevaplar
0
Laptop için bile kötü ;-;
Monitör dahil 970'li sistem dahi toplanır o fiyata ;-;
Umut aydınlatır seni .s
İsteği Doğrultusunda Şöyle bir şey Çıktı Anakartı Ve Ekran Kartını Marka Falan Değiştirilip SSD Falan Zorladımda İstemedi Monitör Dahil 970 Sistem Toplanmıyor
Toplansada Çok Fazla Şeyden Kısılıyor Dahili Kasa Falan Alınıyor Ram Kıslıyor Anakart Kısılıyor Falan :p

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
İsteği Doğrultusunda Şöyle bir şey Çıktı Anakartı Ve Ekran Kartını Marka Falan Değiştirilip SSD Falan Zorladımda İstemedi Monitör Dahil 970 Sistem Toplanmıyor
Toplansada Çok Fazla Şeyden Kısılıyor Dahili Kasa Falan Alınıyor Ram Kıslıyor Anakart Kısılıyor Falan :p
Cidden kısılıyormuş ;-; 960 ile 970 arasında o kadar büyük farkın olmasını beklememiştim ;-;

umut_

En iyi cevaplar
0