Sanırım Kör Oldum Yarabbim Göremiyorum![]()
Hangi bilgisayarı ?
Bence verdiğin paraya değer bir bilgisayar almışsın.Hangi bilgisayarı ?
Bence verdiğin paraya değer bir bilgisayar almışsın.
Hiçbir Şekilde O Bilgisayara Para Verme Aldıysanda Geri İade Et Kasa Yazmasaydı Onu Gtx 745 Yazdığından Laptop Falan SanıyordumResimler img de idi hızlı resime ekledim. Konu güncellendi.
Hiçbir Şekilde O Bilgisayara Para Verme Aldıysanda Geri İade Et Kasa Yazmasaydı Onu Gtx 745 Yazdığından Laptop Falan Sanıyordum
o Bütçeyle Bir Pc Toplasan Manitör Dahil 960 - 970 Li Sistem Toplayabilirsin Oc Falan yapacağım Diyorsun 960 Lı Sistem Rahatça Koyabilirsin O Bütçeye Sakın Alayım Deme O Sistemi
Eğer İllaha Hazır Alacağım Diyorsan Böyle Markaları Hiçbir Şekilde Tavsiye Etmem Örneğin Phoenix veya Nova Gibi Yerlerde Çok Daha İyi Sistemler Var o FiyataVatandan alabileceğim bir masaüstü bilgisayar gösterir misin veya toplar mısın ? Monitör haricen.
İsteği Doğrultusunda Şöyle bir şey Çıktı Anakartı Ve Ekran Kartını Marka Falan Değiştirilip SSD Falan Zorladımda İstemedi Monitör Dahil 970 Sistem ToplanmıyorLaptop için bile kötü ;-;
Monitör dahil 970'li sistem dahi toplanır o fiyata ;-;
Umut aydınlatır seni .s
Cidden kısılıyormuş ;-; 960 ile 970 arasında o kadar büyük farkın olmasını beklememiştim ;-;İsteği Doğrultusunda Şöyle bir şey Çıktı Anakartı Ve Ekran Kartını Marka Falan Değiştirilip SSD Falan Zorladımda İstemedi Monitör Dahil 970 Sistem Toplanmıyor
Toplansada Çok Fazla Şeyden Kısılıyor Dahili Kasa Falan Alınıyor Ram Kıslıyor Anakart Kısılıyor Falan
![]()
Bende Yeni Farkettim Vatandaki Fiyatlarda Yükselme Olmuş Ciddi AnlamdaCidden kısılıyormuş ;-; 960 ile 970 arasında o kadar büyük farkın olmasını beklememiştim ;-;