CS:GO Oynarken Yapılan Efsane Hareketler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0

Merhaba arkadaşlar bildiğimiz gibi forumda CS:GO Hayranın ve hesap kasan arkadaşlarım vardır değil mi ? onlar özel bu konuyu açtım :) CS:GO'da çok fazla değişik hareketler var fakat bunların en iyi yani efsane olanları'da var :)
Onların videoları burada buyurun iyi seyirler :)

İyi Forumlar :)

iMamiReyiZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu Açarken "Kendinize Özgü" Diye İçerik Yöneticisi Alıyorlar Sen Milletin Videosunu
Paylaşıyorsun.

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu Açarken "Kendinize Özgü" Diye İçerik Yöneticisi Alıyorlar Sen Milletin Videosunu
Paylaşıyorsun.
Aynen Ya Sıkıldım Artık Sitelerden Bloklardan Haftalık 10 Konunuz Olsun Diye Boş Boş Videolar Paylaşıyorsunuz Kendinize Özgü Olun Ne Bileyim Kafana Göre Paylaş Öyle Şeyler Yap Hadi Videoyu Sen Çeksen Neyse Dicem Ne Gerek Var Böyle Videolara
Not : Kendi Düşüncem Lütfen Karışmayın

qSirzechs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İçerik Yöneticisi olarak kalmak istiyorsan belli bir kitleye hitap eden saçma konular açmayacaksın kardeşim tüm forumu bilgilendirmek/yardım etmek zorundasın haftada 10 konu açarak

EmrePersian

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Paylaşım için teşekkürler.

Gaza geldim csgo almak için steama girdim param yokmuş farkettimki doğal gaza gelmişim yanlışıkla.[DOUBLEPOST=1439029474,1439029183][/DOUBLEPOST]
Aynen Ya Sıkıldım Artık Sitelerden Bloklardan Haftalık 10 Konunuz Olsun Diye Boş Boş Videolar Paylaşıyorsunuz Kendinize Özgü Olun Ne Bileyim Kafana Göre Paylaş Öyle Şeyler Yap Hadi Videoyu Sen Çeksen Neyse Dicem Ne Gerek Var Böyle Videolara
Not : Kendi Düşüncem Lütfen Karışmayın
Kafalarına göre paylaşmıyorlarım canım <3
Bu arada 19 Ağustosda benimde başvurum değerlencek :D

• Beğen
Reactions: CMO

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İçerik yöneticisi olduğu için istediği konuyu açamayacak mı bunun o 10 konunun içine girdiğini nereden biliyorsun ? Artık bir 'isme' sahip diye hoşuna giden ilgisini çeken şeyleri de mi paylaşamayacak ? Sırf tartışma çıksın diye yorum yapmayın lütfen.

Konuya gelince CS GO'da değil ama COD'de ve yanlış hatırlamıyorsam BF'da harika hareketleri olan FaZe klanı var bi bak derim.

• Beğen
Reactions: CMO

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İçerik yöneticisi olduğu için istediği konuyu açamayacak mı bunun o 10 konunun içine girdiğini nereden biliyorsun ? Artık bir 'isme' sahip diye hoşuna giden ilgisini çeken şeyleri de mi paylaşamayacak ? Sırf tartışma çıksın diye yorum yapmayın lütfen.

Konuya gelince CS GO'da değil ama COD'de ve yanlış hatırlamıyorsam BF'da harika hareketleri olan FaZe klanı var bi bak derim.
Cevap için teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...