Merhaba arkadaşlar bildiğimiz gibi forumda CS:GO Hayranın ve hesap kasan arkadaşlarım vardır değil mi ? onlar özel bu konuyu açtım
Onların videoları burada buyurun iyi seyirler
İyi Forumlar
Oyunun Ustası olmuşlar artıkDeagle Carbon O_o
Bak lütfen font ve yazını büyütme rahatsız olmaktayım benle ilgili bir sorunu varsa lütfen özel'de görüşelim seninleKonu Açarken "Kendinize Özgü" Diye İçerik Yöneticisi Alıyorlar Sen Milletin Videosunu
Paylaşıyorsun.
Okududum. fakat senin yaptığın da yanlış.Bak lütfen font ve yazını büyütme rahatsız olmaktayım benle ilgili bir sorunu varsa lütfen özel'de görüşelim seninle
Senin Şöyle alalım o zaman : https://forum.gamer.com.tr/konu/windows-10-pin-ile-oturum-acma.287802/
Üsteki yazımı okumadın galiba csgo hayranları için bu konuyu açtım.
Aynen Ya Sıkıldım Artık Sitelerden Bloklardan Haftalık 10 Konunuz Olsun Diye Boş Boş Videolar Paylaşıyorsunuz Kendinize Özgü Olun Ne Bileyim Kafana Göre Paylaş Öyle Şeyler Yap Hadi Videoyu Sen Çeksen Neyse Dicem Ne Gerek Var Böyle VideolaraKonu Açarken "Kendinize Özgü" Diye İçerik Yöneticisi Alıyorlar Sen Milletin Videosunu
Paylaşıyorsun.
Kafalarına göre paylaşmıyorlarım canım <3Aynen Ya Sıkıldım Artık Sitelerden Bloklardan Haftalık 10 Konunuz Olsun Diye Boş Boş Videolar Paylaşıyorsunuz Kendinize Özgü Olun Ne Bileyim Kafana Göre Paylaş Öyle Şeyler Yap Hadi Videoyu Sen Çeksen Neyse Dicem Ne Gerek Var Böyle Videolara
Not : Kendi Düşüncem Lütfen Karışmayın
Cevap için teşekkürlerİçerik yöneticisi olduğu için istediği konuyu açamayacak mı bunun o 10 konunun içine girdiğini nereden biliyorsun ? Artık bir 'isme' sahip diye hoşuna giden ilgisini çeken şeyleri de mi paylaşamayacak ? Sırf tartışma çıksın diye yorum yapmayın lütfen.
Konuya gelince CS GO'da değil ama COD'de ve yanlış hatırlamıyorsam BF'da harika hareketleri olan FaZe klanı var bi bak derim.