Crysis 3 Nano Giysi Yapmak ?

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam Millet.Ben Mehmet.Uzun Süredir Yapmak İstediğim Bir Proje Vardı.Adı Nano Giysi.Giysinin Nasıl Çalışacağını Planladım Ama Zırhı Nasıl Yapacağım Bilmiyorum.Yani Hafif ve Kurşun Geçirmeyen Bildiğin Bir Zırh Formulu Var Mı ?
Bu Arada Projemi Size Anlatayım.
1)Crysiste ki Gibi Savunma,Güç,Gizlilik,Hız Olacak.Fakat Tek Farkla,Zırhta Bir Saat Olacak ve Bu Saati Çevirince Mod Değişecek.Tabi Bu Zırhın Birde Silahları Olacak.Crossbow,Deagle....
İşte Siz Anladınız.Zırh Formullerini Bekliyorum xd
Ufak Not:Araştırdım Fakat Bulamadım.Biraz Araştırsan Deyip Kızacaklar Konuyu Lütfen Terk Etsin..

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Yani Hafif ve Kurşun Geçirmeyen Bildiğin Bir Zırh Formulu Var Mı ?
" Fikirler Kurşun Geçirmez "
Fikirlerini Kuşan !

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
UYARI: Bu mesaj konu ile alakalı değildir! İsterseniz rapor edebilirsiniz ama bu kötü olur tabi :(

Her kelimenin ilk harfini büyük yazıyorsun. Tek tek hepsi için caps lock veya shift tuşuna mı basıyorsun?

umut_

En iyi cevaplar
0
UYARI: Bu mesaj konu ile alakalı değildir! İsterseniz rapor edebilirsiniz ama bu kötü olur tabi :(

Her kelimenin ilk harfini büyük yazıyorsun. Tek tek hepsi için caps lock veya shift tuşuna mı basıyorsun?
Shift Tuşu Var Bilmiyormusun :p

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Yapamayacak da olsan hobi olması ve eğer güzelini yapabilirsen seninle foto çekilecekleri bi iron man vs suit yapabilirsin[DOUBLEPOST=1439066025,1439065967][/DOUBLEPOST]Ama zırh ki o malzemeyi bulman zor kevlar veya karbon fiber olur nanosuit ne bilmiyorum plastik gibi polimerimsi bir şeydi sanırsam

umut_

En iyi cevaplar
0
Tek tek hepsi için caps lock veya shift tuşuna mı basıyorsun?
Öyle Otomatik Çeviren bir şey Yok Sürekli Shift Basacaksın 5-6 Yıldır Forumlarda Takılırım Hep Böyleyimdir Bende :p

RovemT

Skripter & PlugineR
En iyi cevaplar
0
"Crysis 3 " mütüş bir oyun yav hem türkçe hemde ekşınlı heyecanla bekliyorum.