- En iyi cevaplar
- 0
Tek Güzel Yanı Edge Gerisi ÇöpBir sürü hatası var , bence yüklemeye değmez..
Tek Güzel Yanı Edge Gerisi ÇöpBir sürü hatası var , bence yüklemeye değmez..
Edge'nin neresi güzel her şeyi buglu Chrome'un interneti daha hızlı Edge'de yavaşlık var. Ayrıca yazı yazarken bile bug oluşuyor acayip sorunlu. Aşırı ram ve cpu tüketimi var. %50 cpu nedir? %0-10 Chrome bile.Tek Güzel Yanı Edge Gerisi Çöp![]()
e bizde köyde takılıyoruz :/ modem yokKaplumbağa deden diye bir laf vardır bilir misin ??
Edge'nin neresi güzel her şeyi buglu Chrome'un interneti daha hızlı Edge'de yavaşlık var. Ayrıca yazı yazarken bile bug oluşuyor acayip sorunlu. Aşırı ram ve cpu tüketimi var. %50 cpu nedir? %0-10 Chrome bile.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Allah aşkına sırf kötülemek için yorumlamayın kendi bilgisayarını gözden geçir. Bu normal durumu çok grafikli bir siteye girsem %2 ye ramde ancak 250 mb ye çıkıyor.
Chrome %25 50 çalışıyor.
Yazdımya maksimum %2 ye çıkıyor ramde 250 ye diyeNiye yorum silme seçeneği yok Edge yüzünden yanlış yaptım o kadar yazı yazdım Edge sildi hep sorunlu buglu![DOUBLEPOST=1439113884,1439113631][/DOUBLEPOST]
![]()
Avast bile %0 harcıyor. Ayrıca Edge tek değildir Flash'ı Java'sı ve birçok Edge vardır. Sen gidipte bir tane gösterip milleti kandırma! En azını göstermişsin çok harcamıyor diyon!
Ama göstermedi. Bende tek Minecraftturk sekmesi açıktı 750 MB harcıyordu ama sen belkide göstermedin diğerini en azını gösterion az harcıo dion.[DOUBLEPOST=1439123225,1439123168][/DOUBLEPOST]Yazdımya maksimum %2 ye çıkıyor ramde 250 ye diye
Bende şu son 2 açılmadır uzun sürüyor nedense resetlemedim, elektrik gitmedi bir şey olmadı güncelleme yok işte sebepsiz yere olunca bir sinirleniyor insan.Windows 10 5 Saniye içerisinde açıldı Süper Ötesi bir şey![]()
8 AY ?En mükemmel işletim sistemi. 8 aydır kullanıyorum. 29 Temmuzdaki son güncellemeden itibaren hiçbir hata almadım , hiçbir uygulamayı açmada sorun yaşamadım.
Bu özellikler kolayca bulunsa da anlatman hoş olmuş.
Beta sürümü yok dimi? :E8 AY ?
Öğrettiğin iyi oldu çok saolBeta sürümü yok dimi? :E
Adamlar önizleme kullanıyorlardı.
O Windows 10 a windows 8.1 destekten kalksa bile G-E-Ç-M-E-M... En son yüklediğimde başlat düğmesi, ses, arama, ayarlar vb. şeyler çalışmadı. Windows un fabrika ayarlarına da dönemedim. Windowsun forumuna konu açtım 1 ay bekledim konuya bakan olmadı. Ondan sonra zaten PC ile gelen win 8 CD si kayıp olduğu için internetten windows 8.1 pro (Eskisini) yükledim. Şimdi orjinal olmayan bir windows 8.1 pro ya sahibim...Bir sürü yüklemesi var,bence hataya değmez![]()