Türkçe Bir Minecraft Wiki'si ister misiniz?

Wiki Tutar Mı?

• Evet

Kullanılan: 4 50.0%
  • Hayır

Kullanılan: 4 50.0%
  • Belki

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    8

Vipplayer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, yeni bir proje var ama nedense birçok kişi uzak durdu, zahmetli olduğunu düşünüyorlar. Bende buradan belki bir ekip toplarız diye geldim. Arkadaşlar GamePedia'yı biliyoruz. İngilizce Wiki yapan bu site baya tutturdu, hatta geçenlerde bu siteyi Türkçe yapalım dediler ama elin sitesini Türkçe yapacağımıza kendi sitemizi Türkçe olarak açsak daha iyi değil mi? Arkadaşlar ekibe katılmak isteyen olursa skype'dan, forumdan mesaj atsınlar. Her türlü anlamadığınız yeri teamden anlatacağım.
Ben Wiki'yi tasarladım, her şeyini hallettim, varsa ekibe girmek isteyen buyursun. Eğer olur da wiki büyür, para kazanır ekibe ücret vermeyi düşünüyoruz.
Forumdan PM atabilirsiniz ama skype'a sık sık girerim.

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İstemeyiz , çünkü her şeyi türkçeleştiremezsin ve bu durumda da "Redstone"a "Kızıltaş" diye saçma bir şey demek zorunda kalırsın.
Eğer oynayacaksanız , ingilizce oynayın , gerek yok..

Vipplayer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İstemeyiz , çünkü her şeyi türkçeleştiremezsin ve bu durumda da "Redstone"a "Kızıltaş" diye saçma bir şey demek zorunda kalırsın.
Eğer oynayacaksanız , ingilizce oynayın , gerek yok..
Tabii ama yozlaşma denen şey bu yüzden olmuyor mu? Yapımcılar bile oyunu Türkçeleştirmiş, birde 8-10 yaş grubundan İngilizce beklemek pek mümkün olmasa gerek.
HTML, CSS, PHP ve MYSQL bilmiyorsan hiç bu işe bulaşma...
8-9 yaşımdan beri onlarla uğraştım, hepsi var bende yalnız bu diğer siteler sıfırdan yazılmıyor zaten, bu sitede öyle, sadece teması yapılıyor ve sistem kuruluyor.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabii ama yozlaşma denen şey bu yüzden olmuyor mu? Yapımcılar bile oyunu Türkçeleştirmiş, birde 8-10 yaş grubundan İngilizce beklemek pek mümkün olmasa gerek.

8-9 yaşımdan beri onlarla uğraştım, hepsi var bende yalnız bu diğer siteler sıfırdan yazılmıyor zaten, bu sitede öyle, sadece teması yapılıyor ve sistem kuruluyor.
Ama o kadar çok temaya yatmanı önermem. Yani az da olsa bir kaç özellik ekle, bir farkı olsun kendi sitende :)...

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
tabii kide wikipedia sistemi kullanıyorlar genelde, wiki üstüne kuracağız zaten, tema işi kolay site hazır ama link vermek yasak galiba
Özelden atarsan sevinirim, belki yardımım dokunur..[DOUBLEPOST=1439115261,1439115219][/DOUBLEPOST]Bu arada yine orjinal adlarıyla kullan yani "Redstone" yaz ama Title ını türkçe yap , daha mantıklı olur..

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Özelden atarsan sevinirim, belki yardımım dokunur..[DOUBLEPOST=1439115261,1439115219][/DOUBLEPOST]Bu arada yine orjinal adlarıyla kullan yani "Redstone" yaz ama Title ını türkçe yap , daha mantıklı olur..

Zaten milyon dolarlar harcanmış TDK da boşuna uğraşıyor ıvır zıvır şeyleri Türkçeleştirmek için.

Vipplayer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öyle oluyor hocam, çift dil şeklinde , yapabiliriz.
Zaten milyon dolarlar harcanmış TDK da boşuna uğraşıyor ıvır zıvır şeyleri Türkçeleştirmek için.
Katılıyorum ama bir de şu açıdan bakmak var oynayan yaş grubu 6 - 12 yaş kitlesi genellikle, bunlardan pek İngilizce beklemiyorum, Google'a soruyor Taş Basamak nasıl yapılır diye

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öyle oluyor hocam, çift dil şeklinde , yapabiliriz.

Katılıyorum ama bir de şu açıdan bakmak var oynayan yaş grubu 6 - 12 yaş kitlesi genellikle, bunlardan pek İngilizce beklemiyorum, Google'a soruyor Taş Basamak nasıl yapılır diye

İstihzayı anlamayan nesle aşina değilim. Ben dalga geçmek için söylemiştim. :D

Vipplayer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ekip toplasak aslında bitecek bir proje, çok fazla zahmeti yok ama oyunda o kadar eşya, bitki, blok vs baya şey var, hepsini kendim giremeyeceğim için, girsem bile bu en az 5-6 ayımı alır.