[Kampanya]Okullarda tablet değil prototipleme kart dağıtılsın

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bana Görede ;
Öğrencilere Aylık Maaş Verilsin
Üniversite Bitiren Eğitim Emeklisi Olup Aylık Maaş Olsun
Okullarda Oyun Dersleri Verilsin
Okula Devamlılık Zorunluluğu Olmasın Sadece Sınavlara Katılmak Zorunlu Olsun
Sınıfta Kalma Olmasın
Kantin Ücretsiz Olsun
2 Gün Okul 5 Gün Tatil 3 Ay Okul 9 Ay Tatil Olsun :S
Çokmu Şey İstiyorum :p

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana Görede ;
Öğrencilere Aylık Maaş Verilsin
Üniversite Bitiren Eğitim Emeklisi Olup Aylık Maaş Olsun
Okullarda Oyun Dersleri Verilsin
Okula Devamlılık Zorunluluğu Olmasın Sadece Sınavlara Katılmak Zorunlu Olsun
Sınıfta Kalma Olmasın
Kantin Ücretsiz Olsun
2 Gün Okul 5 Gün Tatil 3 Ay Okul 9 Ay Tatil Olsun :S
Çokmu Şey İstiyorum :p
Waow Yakında Gökten XBOX Yağmasınıda İstersin Sen :D
Herkesin derdi olmuş bizde daha bu yok bizde şu yok. Okullarda arduino dağatabilmek imkansız bir şey değil. Kampanya imzayı tamamlasa bile büyük ihtimal dağıtmayacaklar ama denemeye değer. Bir butona basacak kadar üşengeç ise bir insan bir şey diyemem artık. Bir okula bile Arduino kartları dağıtılsa o okuldaki mühendis adayları için çok iyi bir şey olur. Bu bir lüks değil eğitim açısından gerekli bir şey. Bunu anlamıyorsan bir şey demiyorum.
Tamam Arduino Dağıtılmasına Bir Şey Demiyorum.Üşengeç Değilim,Seni Anlıyorum Ama Ben Tablet Dağıtılacak Denilip Dağıtılmamasına Karşı Çıktım Eğer Yanlış Anlattıysam Özür Dilerim.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Waow Yakında Gökten XBOX Yağmasınıda İstersin Sen :D
XBOX Sevmem Konsol Düşmanıyımdır Ama Şöyle Gökten Bilgisayar Donanımları Yağsa Hiç Hayır Demem Tabi Paraşüt İle Yağsınki Yere Düşünce Vefat Olmasın :p

KeremTokgz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle bişi olsa okulda dersi dinlemem paso kol yaparım sınıf koldan dolar sonra koridora girerim ve 3*530539 tane kol ile matematik hocamı bir güzel döverim sonra onu da postalar okulu yıkar kaçarım zihihi

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Böyle bişi olsa okulda dersi dinlemem paso kol yaparım sınıf koldan dolar sonra koridora girerim ve 3*530539 tane kol ile matematik hocamı bir güzel döverim sonra onu da postalar okulu yıkar kaçarım zihihi
Umarım gerekli enerjiyi karşılamak için micro servo kullanmaya kalkmazsın, yoksa ben seni döverim*

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar birbirimizi kandırmayalım:
Bi elinde sigara, bi elinde tespihle; kız meslek lisesi önünde bekleyen erkekten, dudağını büzüştürüp, yediği her zıkkımı tivitır,instagrama atan kızdan robot mühendisi, programlamacı olmaz. Asgari maaşla gider bi fabrikada iş bulurlar o kadar. Programlamacı/robot mühendisi olacak adam ise kolay kolay kimse durduramaz. :/
Gerçekler acıdır
Türkiyede mühendislik bölümlerini okuyan kişilerinde pek başarılı oldukları söylenemez. Programlamaya/Elektroniğe merakı olduğu için mühendislik bölümünü tercih edenler pek fazla yok maalesef ülkemizde. Adam iyi puan alıyor sınavdan, Programlama/Elektronik gibi konulara hiç ilgisi yok ama mühendislikte iyi para olduğunu düşündüğü için mühendislik yazıyor. Dersleri görünce anlıyor pek ilgisi olmadığını. Sadece sınavları geçmek için Programlama/Elektronik çalışıyor onun dışında o işle hiç uğraştığı yok. tabii ki sen bu kişiden bilişim dünyasına yeni bir şeyler kazandırmasını bekleyemezsin.