- En iyi cevaplar
- 0
Utandırmak? Sadece bana güzel bir kahkaha attırdın. Uyarı sınırsız mı yoksa sınırsız mı olsun ^-^Amacım seni ve donmuş beyini küçük düşürüp utandırmak+uyarı yemek
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Utandırmak? Sadece bana güzel bir kahkaha attırdın. Uyarı sınırsız mı yoksa sınırsız mı olsun ^-^Amacım seni ve donmuş beyini küçük düşürüp utandırmak+uyarı yemek
Sınırsız uyarı yiyeceğine dair bahse bile girebilirim ^-^ Çünkü bu yaptıkların küçük şeyler değil.Amacım seni ve donmuş beyini küçük düşürüp utandırmak+uyarı yemek
1 ay olsun lütfen.
+ frozın breyn bunnye aşık
Tımarhaneden mi kaçtınAmacım seni ve donmuş beyini küçük düşürüp utandırmak+uyarı yemek
1 ay olsun lütfen.
+ frozın breyn bunnye aşık
******* kurar mısın :'(Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sen benden de beter çıktınPing: 59ms
Download Speed: 1.05 Mbps
Upload Speed: 0.65
Hadi yine iyisiniz.[DOUBLEPOST=1435639193,1435639080][/DOUBLEPOST]
Ben 90TL veriyorum?!
1Hafta Ve 15Gb Yetiyormu Bu da neüy!?! Buyur Ayın İlk Hafta Kullanımım... Hiçbir Oyun Vb. İndirilmemiştir....Download: 5 mbps
Upload:0.10 mbps
Kotadan Sonra
Download: 1 kbs
Upload:0.1 kbs
Acıyın Lan Bana
Bide İnternet 15 GB Kotalı 1 Haftaya Bitiyor,Yinede Siz Şanslısınız :/
Turk Telekom 1 Yıldır Alt Yapıyı Yapmadı En Sonunda Küfür Edicem.Alt Yapı Gelse Güzel Bir İnternet Alacam :/1Hafta Ve 15Gb Yetiyormu Bu da neüy!?! Buyur Ayın İlk Hafta Kullanımım... Hiçbir Oyun Vb. İndirilmemiştir....
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.