İnternet hızınız kaç ._.

korkugunu

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

:( kullandığım bilgisayar iyi fakat internetim kötü olduğundan hiçbir şey yapamıyorum akk olunca 1 Mbps ' ye düşüyor :( oturduğum yerde fiber alt yapısı yok yapılsa direk alıcam fiber.

EnderBy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

:( kullandığım bilgisayar iyi fakat internetim kötü olduğundan hiçbir şey yapamıyorum akk olunca 1 Mbps ' ye düşüyor :( oturduğum yerde fiber alt yapısı yok yapılsa direk alıcam fiber.
3,60 baya iyi bence burada altyapi berbat genelde en fazla 3 mbps download var superonline 16 mbps aliyorum bu hafta kuracaklar umarim iyi bir verim alabilirim :/

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu bütün mesajları tekrardan gödükten sonra TTNET i boğazlayacaklar el Kaldırsın... *el kaldırır*

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Benimki ttnet ama cohda bi sorunum yok -_-

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benimki ttnet ama cohda bi sorunum yok -_-

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adam sürekli düşürüyor hızı. Oyun falanda yüklemiyorum. Altı üstü arkada bir şarkı açık oluyor. Mesela dün steam e gideyim derken internetin izin hızı düşürülmüştür diye bir mesaj geldi. :'(

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
3,60 baya iyi bence burada altyapi berbat genelde en fazla 3 mbps download var superonline 16 mbps aliyorum bu hafta kuracaklar umarim iyi bir verim alabilirim :/

Ben ne fiber ne de süper online kullanıyorum ttnet'ten 72mbps alıyorum kimse ttnet'ten memnun değil gibi gözüküyor ama ben (müşteri hatları dışında) memnunum şöyle bir sorun var 3 haftada limit aşılmış oluyor ben 2.5 haftadır tatildeydim yarım haftada sınırsız bir interneti bitirmiş olamam değil mi?

EnderBy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben ne fiber ne de süper online kullanıyorum ttnet'ten 72mbps alıyorum kimse ttnet'ten memnun değil gibi gözüküyor ama ben (müşteri hatları dışında) memnunum şöyle bir sorun var 3 haftada limit aşılmış oluyor ben 2.5 haftadır tatildeydim yarım haftada sınırsız bir interneti bitirmiş olamam değil mi?
72 mbps ise fiber dir adsl olmasi icin en fazla 16 mbps olmali

_EmreEge_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benimki Çok Hızlı vallaha Şimşek'hızında xD dur resim atarım birazdan.

Tok Bir Şekilde Gönderdi.