Mantığınızı kullanın

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
7 galiba.
Edit: 7 ve 2, çünkü sadece harflerin arkasında yazı yazması gerekiyor ama sayıların arkasında yazı olacağına dair bir kanıtımız yok :I

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
Soruyu anlamadım.
Sadece o kartlar mı var yoksa A'dan Z'ye kadar mı?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Sesli harfleri bilmene gerek yok zaten bu soru için , A ve 2 çok kolay bir cevap olacağı için onları baştan elemen gerekiyor.
Bazı Sorular Vardır Sadece Bu Kadar Kolay Olamaz Diye Düşünmenizi Sağlayıp Sizi Saatlerce Düşündürür :p

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
A'nın doğru olup olamayacağını kontrol etmek için çevirirdim.
Eğer arkasında çift sayı yoksa zaten o kart yanlıştır.
=====================================
Başka bir kural olmadığı için A'yı çevirirdim fakat yanlış cevapmış.
=====================================

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sesli harfleri bilmene gerek yok zaten bu soru için , A ve 2 çok kolay bir cevap olacağı için onları baştan elemen gerekiyor.
Bazı Sorular Vardır Sadece Bu Kadar Kolay Olamaz Diye Düşünmenizi Sağlayıp Sizi Saatlerce Düşündürür :p
*Siz konuşmaya devam ben cevabı buldum galiba*
7 ve 2 çünkü sayı olan kartın arkasında harf olacak diye bir kural yok :I

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Soruya göre cevap 2 dir 2 Sesli harfin arka yüzüdür mantık olarak bu
A içinde geçerli bu

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
O zaman böyle bir soruyu kimse yaratmazdı. Çünkü bu soruyu yaratan kişi cevabının bu kadar basit olduğunu bilecek biri olmalıydı , olmazdı.
Fakat şöyle bir yanılgıda var Bu kadar kolay olmamaz deyip bu kadar kolay bir soruysa ne olacak ?

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Fakat şöyle bir yanılgıda var Bu kadar kolay olmamaz deyip bu kadar kolay bir soruysa ne olacak ?
İşte , soruyu yapan kişi bunu kullanarak cevabın basit olduğunu düşündürebilir. Bir soru yapıyorsan soruda asla cevaba çekecek şeyler yapmazsın , hep cevaptan uzaklaştırmaya çalışırsın.

Kuralları eksik ekleyip eksik kuralları kullandırıp yanlış cevaba yönlendirmekte var bunun içinde.

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bence cevap A çünkü sadece onunla ilgili bir kural var diğerlerinin ne olması gerektiğini bilemeyiz.