Kim öldürdü?

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir gün Kemalettin yürüyüş için dışarı çıkar. Fakat Kemalettin, Japonya'da yaşıyordur. "Dışarı çıkmışken gerekli olan birkaç şey vardı onları alayım." der. Gerekli şeyleri aldıktan sonra ücreti ödemek için kasaya gider. Fakat kasiyer bir ırkçıdır ve tabi ki Kemalettin bir "nigga"dır. Kasiyer malzemeleri alamaması için türlü türlü oyunlar yapar. En sonunda Kemalettin buna dayanamaz ve silahı çıkartmasıyla kasiyeri öldürmesi bir olur. O gün haberlere çıkar Kemalettin. Fakat Kemalettin 007'nin ustası olduğu için polislerden kaçmayı başarır. 1 hafta sonra Kemalettin'in cesedi bulunur. Polis ceset üstünde birkaç gün araştırma yapar. 1 hafta sonra Kemalettin'in cenazesi olur. Mezar taşında yazan ise şudur:
/¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨\
|20 Mayıs 2007|
|__Kalp Krizi__|

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdiden söyleyeyim yarın akşama kadar bilen olmazsa bilebilecek biri çağıracağım o da bilemezse cevabı söylerim.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Irkçı Japonlar tarafından tecavüze uğradı, adam bunun yüzünden deprosyona girdi ve sigaraya başladı. Sigara yüzünden akciğer kanseri oldu. Akciğer kanserinden dolayı gg oldu. Sonrasında otopsi yapan doktor içkili olduğu için ölüm sebebi yerine kalp krızi yazdılar.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Tamam itiraf ediyorum ben öldürmedim.
Aşırı enerji içeceği tüketirse kalpten gidersin işte böyle :ci:
Irkçı Japonlar tarafından tecavüze uğradı, adam bunun yüzünden deprosyona girdi ve sigaraya başladı. Sigara yüzünden akciğer kanseri oldu. Akciğer kanserinden dolayı gg oldu. Sonrasında otopsi yapan doktor içkili olduğu için ölüm sebebi yerine kalp krızi yazdılar.
Bahsettiğimiz Japonlar dostum ve adamımız bir zenci. İyi düşün sence bunu başarabilirler mi?

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
007 öldürme yetkisi.
Tamam itiraf ediyorum ben öldürmedim.
Aşırı enerji içeceği tüketirse kalpten gidersin işte böyle :ci:

Bahsettiğimiz Japonlar dostum ve adamımız bir zenci. İyi düşün sence bunu başarabilirler mi?
Asıl olay Japonya'da zenci bir Türk olması, ihtimal baya az bana göre :(

• Beğen
Reactions: DIO

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir kişi çok yaklaştı ama hayır doğru cevap yok hala.

İpucu: Bu hikayede gerçekte olmayan şey(ler) eklenmiştir. Ama bulunamayacak kadar zor değil. Sadece gerekli bilgiye sahip kişi yok şu an konuda.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır onu öldüren o kasiyerdi! Kim karşındaki silah çıkardığında ki onu sevmiyorsa karşı koymazki bence o sırada bir kalp krizi geçirten ilaç enjekte etti ona ve o da enjekte kendini gösterdiğinde öldü YADA DUR

SUÇLU: KASİYERİN HAYALETİYDİ