Kim öldürdü?

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
açıkla pls -.- daha fazla kafa yormuyayım
Cevap şu:
Katil: Kira yani Yagami Light

Her şey direkt olarak Kirayı gösteriyor. Kemalettin'in Japonya'da yaşaması, suç işledikten sonra ölmesi, kalp krizi nedeniyle ölmüş olması ve yıl 2007. Death Note'un geçtiği zaman diliminde yer alıyor. Ve eminim bu seni tatmin etmemiştir üzgünüm :(

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cevap şu:
Katil: Kira yani Yagami Light

Her şey direkt olarak Kirayı gösteriyor. Kemalettin'in Japonya'da yaşaması, suç işledikten sonra ölmesi, kalp krizi nedeniyle ölmüş olması ve yıl 2007. Death Note'un geçtiği zaman diliminde yer alıyor. Ve eminim bu seni tatmin etmemiştir üzgünüm :(
:o Oha la helal olsun ne diyem daha helal asla bulamazdım sen buna mı basit diyorsun? Güzel çalışma![DOUBLEPOST=1439323681,1439323650][/DOUBLEPOST]Tatmin etti emin olabilirsin :p :D

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
O zaman bilemeyeceğim bir soru olmuş, herkese yönelik sorular ve daha da uğraş gerektiren sorular sorarsan efso olur .s

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tamam anlıyorum karşısın da hiç mi pokemon izlemedin hiç mi pokemon izleyip camdan atladığı için pokemonu yayından kaldıran çocuğa üzülüp bir o kadar da kızmadın mı?
Pokemon farklı bir şey şimdi onu mu tartışıcaz burda :( çocukluğumun şeyi o şimdi izlemiyorum yani .s