Nabör kanka tanıdın mı beniÇinde vücüt yakılıyor adam ölünce :C
Çinde Ölmeyin
Kamu Spotu
Ve külleride saklanıyorÇinde vücüt yakılıyor adam ölünce :C
Çinde Ölmeyin
Kamu Spotu
Nabör kanka tanıdın mı beniÇinde vücüt yakılıyor adam ölünce :C
Çinde Ölmeyin
Kamu Spotu
Ve külleride saklanıyorÇinde vücüt yakılıyor adam ölünce :C
Çinde Ölmeyin
Kamu Spotu
Cevap şu:açıkla pls -.- daha fazla kafa yormuyayım
Cevap şu:
Katil: Kira yani Yagami Light
Her şey direkt olarak Kirayı gösteriyor. Kemalettin'in Japonya'da yaşaması, suç işledikten sonra ölmesi, kalp krizi nedeniyle ölmüş olması ve yıl 2007. Death Note'un geçtiği zaman diliminde yer alıyor. Ve eminim bu seni tatmin etmemiştir üzgünüm![]()
TeşekkürlerOha la helal olsun ne diyem daha helal asla bulamazdım sen buna mı basit diyorsun? Güzel çalışma![DOUBLEPOST=1439323681,1439323650][/DOUBLEPOST]Tatmin etti emin olabilirsin
![]()
![]()
AnimeDeath note nedir?
Aslında izleyip öğrenebilirsin ben seni konusu hakkında bilgilendirebilirim özel konuşmadan tabi ilgileniyorsanO zaman bilemeyeceğim bir soru olmuş, herkese yönelik sorular ve daha da uğraş gerektiren sorular sorarsan efso olur .s
O zaman bilemeyeceğim bir soru olmuş, herkese yönelik sorular ve daha da uğraş gerektiren sorular sorarsan efso olur .s
İpucu: Bu hikayede gerçekte olmayan şey(ler) eklenmiştir. Ama bulunamayacak kadar zor değil. Sadece gerekli bilgiye sahip kişi yok şu an konuda.
Animeye kesinlikle karşıyım malesef :rolleyes:Aslında izleyip öğrenebilirsin ben seni konusu hakkında bilgilendirebilirim özel konuşmadan tabi ilgileniyorsan
Tamam anlıyorum karşısın da hiç mi pokemon izlemedin hiç mi pokemon izleyip camdan atladığı için pokemonu yayından kaldıran çocuğa üzülüp bir o kadar da kızmadın mı?Animeye kesinlikle karşıyım malesef :rolleyes:
Pokemon farklı bir şey şimdi onu mu tartışıcaz burdaTamam anlıyorum karşısın da hiç mi pokemon izlemedin hiç mi pokemon izleyip camdan atladığı için pokemonu yayından kaldıran çocuğa üzülüp bir o kadar da kızmadın mı?
Pokemon farklı bir şey şimdi onu mu tartışıcaz burdaçocukluğumun şeyi o şimdi izlemiyorum yani .s