Ridvan_44
Play.CrafRion.Com
- En iyi cevaplar
- 0
senden iyiSen cokmu iyi biliyorsun.
sorun yoqKavga çıkarmayın bir kerede şu konularda.
senden iyiSen cokmu iyi biliyorsun.
sorun yoqKavga çıkarmayın bir kerede şu konularda.
give 1 of paper to player
give 1 of paper named "itemismi" to player
give 1 of paper with lore "yazı" to player
give 1 of paper named "isim" with lore "yazı" to player
Teşekkürler. Tam olarak bilmiyorum dün hediye geldi daha bakmadım.Çok Teşekkür ederim Vip Abi, bu arada VIP özellikleri ne?
kardeşim bunu çekyaz olarak ayarlasan mesela /çekyaz 1000 yaz envantere kağıt gelsin kağıda sağ tıklayınca para gelsin yapabilir misinTeşekkürler. Tam olarak bilmiyorum dün hediye geldi daha bakmadım.
denerim kardesimkardeşim bunu çekyaz olarak ayarlasan mesela /çekyaz 1000 yaz envantere kağıt gelsin kağıda sağ tıklayınca para gelsin yapabilir misin
Sağol kardeşim takipteyimdenerim kardesim
kardes para ile yapamadım daha o kadar iyi değilim fakat istersen eşya ile yapabilirimSağol kardeşim takipteyim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam genelde çok teşekkür ederim bana kağıda sağ tıklayınca paraya çevrilse iconomy ile felan ayarlanamıyor mukardes para ile yapamadım daha o kadar iyi değilim fakat istersen eşya ile yapabilirim
Hocam belki opsunuz diye öyledirkardes para ile yapamadım daha o kadar iyi değilim fakat istersen eşya ile yapabilirim
Yapıyprum fakat bug oluyor 100.000 tl si olmasa bile çek yapabiliyor
ya aslında yaptım oluyor iConomy e uyumlu fakat bir kod vardı unuttum onu adamdan 100k alıyorum ama 0tl si olsa bile alnıyor gözüküyor yoksa söyledğin basit bi skriptHocam genelde çok teşekkür ederim bana kağıda sağ tıklayınca paraya çevrilse iconomy ile felan ayarlanamıyor mu
alakalı değil :/Hocam belki opsunuz diye öyledir
Peki hocam kod aklınıza gelince bana atar mısınızya aslında yaptım oluyor iConomy e uyumlu fakat bir kod vardı unuttum onu adamdan 100k alıyorum ama 0tl si olsa bile alnıyor gözüküyor yoksa söyledğin basit bi skript
alakalı değil :/
zaten yapınca forumda paylaşıcam istersen özelde linki atarım istediğin skript diyePeki hocam kod aklınıza gelince bana atar mısınız
Olur hocam çok teşekkür ederimzaten yapınca forumda paylaşıcam istersen özelde linki atarım istediğin skript diye
önemli değilOlur hocam çok teşekkür ederim