- En iyi cevaplar
- 0
İşte bu kod para olayı birde bunula takas alım-satım vb olacak.İkiside var serverde
Sent from my iPhone using Tapatalk
İşte bu kod para olayı birde bunula takas alım-satım vb olacak.İkiside var serverde
kardeşim buna nasıl açıklama ekleyebilirizİşte bu kod para olayı birde bunula takas alım-satım vb olacak.
kardeşim buna nasıl açıklama ekleyebiliriz
command /para:
trigger:
if player's money is greater than 5000:
remove 5000 from player's balance
give 1 gold nugget named "&3Para" with lore "&3safasfasfa " to player
Sağol kardeşim bunu tek adminler kullanabilir demiKod:command /para: trigger: if player's money is greater than 5000: remove 5000 from player's balance give 1 gold nugget named "&3Para" with lore "&3safasfasfa " to player
Hayır şu anda biri /paraa yazınca adamın parası 5000 den fazla ise Para isimli gold nugget verir fakat gold nugget işe yaramaz.[DOUBLEPOST=1439415102,1439415056][/DOUBLEPOST]Sağol kardeşim bunu tek adminler kullanabilir demi
İstiyorsan permission ekleyeyim ?Hayır şu anda biri /paraa yazınca adamın parası 5000 den fazla ise Para isimli gold nugget verir fakat gold nugget işe yaramaz.
Hocam bunu sadece adminler kullanabilse bende shopkeeper da takas olarak kullanırdımHayır şu anda biri /paraa yazınca adamın parası 5000 den fazla ise Para isimli gold nugget verir fakat gold nugget işe yaramaz.
Peki permission ekleyip vereyim.Hocam bunu sadece adminler kullanabilse bende shopkeeper da takas olarak kullanırdım
command /para:
permission: para.admin
permission message: Bu komutu kullanmaya yetkiniz bulunmamaktadir !
trigger:
if player's money is greater than 5000:
remove 5000 from player's balance
give 1 gold nugget named "&3Para" to player
çok sağolun hocam bunu kullanacağım serverimde hocam sizde birde çek yazma plugini var mı mesela kağıda sağ tıklayınca oyun parasına dönüşecek çekyaz diyince yazdığın miktar kadarınca para gidecek çek kağıdına sağ tıklayınca kağıt yok olacakPeki permission ekleyip vereyim.
Kod:command /para: permission: para.admin permission message: Bu komutu kullanmaya yetkiniz bulunmamaktadir ! trigger: if player's money is greater than 5000: remove 5000 from player's balance give 1 gold nugget named "&3Para" to player
Yapabilirim fakat ancak yarına. Size atarım olur mu ?çok sağolun hocam bunu kullanacağım serverimde hocam sizde birde çek yazma plugini var mı mesela kağıda sağ tıklayınca oyun parasına dönüşecek çekyaz diyince yazdığın miktar kadarınca para gidecek çek kağıdına sağ tıklayınca kağıt yok olacak
Olur hocam çok teşekkür ederim çok Sağolun hocamYapabilirim fakat ancak yarına. Size atarım olur mu ?
Yapabilirim fakat ancak yarına. Size atarım olur mu ?