Olmamış,arkadaki gay müziğini saymıyorum bile.
Ben blackone'a demiştim skriptle büyük proje olmaz diye.Videoda da farketmişseniz 2-3 saniye(büyük ölçüler bunlar) donmalar var.Bu sadece iki oyuncuyla oluyorsa 10 oyuncuda kim bilir ne olacak.
Gay müziğiOlmamış,arkadaki gay müziğini saymıyorum bile.
Ben blackone'a demiştim skriptle büyük proje olmaz diye.Videoda da farketmişseniz 2-3 saniye(büyük ölçüler bunlar) donmalar var.Bu sadece iki oyuncuyla oluyorsa 10 oyuncuda kim bilir ne olacak.
Bleach nerden çıktı bu MMORPG Server :/Gay müziği![]()
büyük projeden kast ettiğin nedir biraz açarmısın :/
Proje iyi ancak tam mantığını çözemedim (bleach izlemiyor)
Skript Bölümünde Olduğuna GörePlugin or Skript?
Bak şimdi Skriptin performansı yemesinin iki büyük sebebi var.Gay müziği![]()
büyük projeden kast ettiğin nedir biraz açarmısın :/
Proje iyi ancak tam mantığını çözemedim (bleach izlemiyor)
Güzel anlattın.. Skypeni alabilirmiyim birkaç şey sorucamBak şimdi Skriptin performansı yemesinin iki büyük sebebi var.
1-Javaya Dönüştürme Süresi
Senin yazdığın txt dosyasını javanın okuyup,anlayıp işlemesi gerek.İşledikten sonra ise bu komutları senin düzenine göre yürütmesi gerek.
Skript java ile senin arandaki bir köprü.Köprüden yolladığın haber yazdığın şekilde gitmiyor,java koduna dönüşüp karşıya ulaşıyor.
Köprüyü geçme süresi yüzünden skriptin ne kadar büyükse köprüdeki trafikte o kadar fazla olur(bkz:java hotspot).Haliyle bu trafikte gizlice sunucunun cevizlerini tekmelemeye başlar ve sende 'Oh yazdım be,görsünler ne diyecekler acaba' diye düşünürken sunucun gizliden gizliye uğradığı taciz yüzünden ağlar.
2-Her Değişken Kaydedilir ve Döngü ile bulunur
Senin skript de yazdığın her değişken javadaki bir listeye kayıt ediliyor.Ve sen o değişkeni almak istediğinde bu liste için for döngüsü başlıyor(Skriptdeki loopun bir üst versiyonu),yüzbinlerce değişkeni tek tek okuyup arasından senin istediğin değişkeni buluyor ve geri getiriyor.Javada böyle bir olay yok.Integer değeri girersen direk Integer olarak alırsın,döngüye girmene gerek yoktur.Bir değişkeni bir eventde en az 20 kez kullanıyorsun,buda 100bin küsürlük bir listenin içinde 20 döngü demek.Sunucunu hadım etmeyle eş değer.
Skript ile bir yol olmaz,bunu defalarca söylememe rağmen emeklerinizi yakıyorsunuz;
Bu yüzden Skript Küçük şeyler için(maks 500 satır) kullanılmalı.Skript ile ancak bir kavanoz bal yaparsın,Java bal fabrikasının kendisidir.
Skript ile bal fabrikası yapmaya kalkarsan sonucu bu olur;
Başlığı bleach diye okuyan tek benmiyim :/Bleach nerden çıktı bu MMORPG Server :/
Benim hoşuma gitti.
TeşekkürlerGüzel anlattın.. Skypeni alabilirmiyim birkaç şey sorucam
(Proje hala guzel xd ama daha yaratici olabilirdiniz)[DOUBLEPOST=1439422562,1439422465][/DOUBLEPOST]
Başlığı bleach diye okuyan tek benmiyim :/
Nette arattırdımda göremedimBlazerd diye bir Animenin oyunu var mıydı yoksa bana mı öyle geliyor![]()