Blazerd Düello Tanıtım - Blackone vs Switcher

Celebrex

Goḓ of̖͎ ͉s̹̻k̟͍r̳̭̻̝̺̩i͚̞͉̦͇̲̖pt̻̞͔̩͖̺̜
En iyi cevaplar
0
kendini gelistirmissin guzel,acsanda oynasak artik :p

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olmamış,arkadaki gay müziğini saymıyorum bile.
Ben blackone'a demiştim skriptle büyük proje olmaz diye.Videoda da farketmişseniz 2-3 saniye(büyük ölçüler bunlar) donmalar var.Bu sadece iki oyuncuyla oluyorsa 10 oyuncuda kim bilir ne olacak.

Bilgisayarım ölü sunucuda şu an 1 GB ve çok az bir internet hızım var... Haklısın çok dev projeye girilmez ama ben başaracağıma inanıyorum. Yourumun için Teşekkürler :) (Müziği ben seçmedim :D)

S

Switcher

Ziyaretçi
Yorumlarınız Için Teşekkürler , Evet 1 GB Ram ve Net Hızından Kaynaklanıyor Makine ve Host ile çözülür durum :)

Accelerator

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olmamış,arkadaki gay müziğini saymıyorum bile.
Ben blackone'a demiştim skriptle büyük proje olmaz diye.Videoda da farketmişseniz 2-3 saniye(büyük ölçüler bunlar) donmalar var.Bu sadece iki oyuncuyla oluyorsa 10 oyuncuda kim bilir ne olacak.
Gay müziği :ha: :lol: büyük projeden kast ettiğin nedir biraz açarmısın :/

Proje iyi ancak tam mantığını çözemedim (bleach izlemiyor)

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Gay müziği :ha: :lol: büyük projeden kast ettiğin nedir biraz açarmısın :/

Proje iyi ancak tam mantığını çözemedim (bleach izlemiyor)
Bak şimdi Skriptin performansı yemesinin iki büyük sebebi var.

1-Javaya Dönüştürme Süresi
Senin yazdığın txt dosyasını javanın okuyup,anlayıp işlemesi gerek.İşledikten sonra ise bu komutları senin düzenine göre yürütmesi gerek.
Skript java ile senin arandaki bir köprü.Köprüden yolladığın haber yazdığın şekilde gitmiyor,java koduna dönüşüp karşıya ulaşıyor.
Köprüyü geçme süresi yüzünden skriptin ne kadar büyükse köprüdeki trafikte o kadar fazla olur(bkz:java hotspot).Haliyle bu trafikte gizlice sunucunun cevizlerini tekmelemeye başlar ve sende 'Oh yazdım be,görsünler ne diyecekler acaba' diye düşünürken sunucun gizliden gizliye uğradığı taciz yüzünden ağlar.

2-Her Değişken Kaydedilir ve Döngü ile bulunur
Senin skript de yazdığın her değişken javadaki bir listeye kayıt ediliyor.Ve sen o değişkeni almak istediğinde bu liste için for döngüsü başlıyor(Skriptdeki loopun bir üst versiyonu),yüzbinlerce değişkeni tek tek okuyup arasından senin istediğin değişkeni buluyor ve geri getiriyor.Javada böyle bir olay yok.Integer değeri girersen direk Integer olarak alırsın,döngüye girmene gerek yoktur.Bir değişkeni bir eventde en az 20 kez kullanıyorsun,buda 100bin küsürlük bir listenin içinde 20 döngü demek.Sunucunu hadım etmeyle eş değer.

Skript ile bir yol olmaz,bunu defalarca söylememe rağmen emeklerinizi yakıyorsunuz;
Bu yüzden Skript Küçük şeyler için(maks 500 satır) kullanılmalı.Skript ile ancak bir kavanoz bal yaparsın,Java bal fabrikasının kendisidir.
Skript ile bal fabrikası yapmaya kalkarsan sonucu bu olur;

Son düzenleme:

Accelerator

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak şimdi Skriptin performansı yemesinin iki büyük sebebi var.
1-Javaya Dönüştürme Süresi
Senin yazdığın txt dosyasını javanın okuyup,anlayıp işlemesi gerek.İşledikten sonra ise bu komutları senin düzenine göre yürütmesi gerek.
Skript java ile senin arandaki bir köprü.Köprüden yolladığın haber yazdığın şekilde gitmiyor,java koduna dönüşüp karşıya ulaşıyor.
Köprüyü geçme süresi yüzünden skriptin ne kadar büyükse köprüdeki trafikte o kadar fazla olur(bkz:java hotspot).Haliyle bu trafikte gizlice sunucunun cevizlerini tekmelemeye başlar ve sende 'Oh yazdım be,görsünler ne diyecekler acaba' diye düşünürken sunucun gizliden gizliye uğradığı taciz yüzünden ağlar.

2-Her Değişken Kaydedilir ve Döngü ile bulunur
Senin skript de yazdığın her değişken javadaki bir listeye kayıt ediliyor.Ve sen o değişkeni almak istediğinde bu liste için for döngüsü başlıyor(Skriptdeki loopun bir üst versiyonu),yüzbinlerce değişkeni tek tek okuyup arasından senin istediğin değişkeni buluyor ve geri getiriyor.Javada böyle bir olay yok.Integer değeri girersen direk Integer olarak alırsın,döngüye girmene gerek yoktur.Bir değişkeni bir eventde en az 20 kez kullanıyorsun,buda 100bin küsürlük bir listenin içinde 20 döngü demek.Sunucunu hadım etmeyle eş değer.

Skript ile bir yol olmaz,bunu defalarca söylememe rağmen emeklerinizi yakıyorsunuz;
Bu yüzden Skript Küçük şeyler için(maks 500 satır) kullanılmalı.Skript ile ancak bir kavanoz bal yaparsın,Java bal fabrikasının kendisidir.
Skript ile bal fabrikası yapmaya kalkarsan sonucu bu olur;

Güzel anlattın.. Skypeni alabilirmiyim birkaç şey sorucam
(Proje hala guzel xd ama daha yaratici olabilirdiniz)[DOUBLEPOST=1439422562,1439422465][/DOUBLEPOST]
Bleach nerden çıktı bu MMORPG Server :/
Başlığı bleach diye okuyan tek benmiyim :/

S

Switcher

Ziyaretçi
Benim hoşuma gitti.
Kazanan kimse regen almış inanmayın :(
@AzlaazTR @blackone1991
Güzel anlattın.. Skypeni alabilirmiyim birkaç şey sorucam
(Proje hala guzel xd ama daha yaratici olabilirdiniz)[DOUBLEPOST=1439422562,1439422465][/DOUBLEPOST]
Başlığı bleach diye okuyan tek benmiyim :/
Teşekkürler :D , Evet bleach diye okuyan tek sensin :D , Regenmi , regen ne arar la Switcher da

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Blazerd diye bir Animenin oyunu var mıydı yoksa bana mı öyle geliyor :ha: