Youtubede Hangisi Daha Çok İlgi Görür?

hasque32

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hepinize Merhaba Bugün sizden yardım isteyeceğim bu konuyu en yakın zamanda silecem...Arkadaşlar benim kanalım var ama hangi videoyu çeksem diye kararsızım beim aklımda 2 adet minecraft serisi var hangisi daha çok tutar ?
1-Modlarla Survival (Teknik Modlar İle Olacak Ve Modlardan Çok İyi Anlarım Yalan Yok)
2-Vanilla Seriler (Pixel-Art,Redstone İcartları,Survival)

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mod rehberi iki tane çektim ipleyen olmadı. Ama tüm Technic pack için çekersen izleyebilirler.
Redstone icatları da izlenir.

FZYY

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben olsam 2.'yi seçerdim , hatta beraber çekmek için kafanı yerdim :S.

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
güzel bir anlatım ve içine eğlence katarak macera haritası , puzzle haritaları falan çekebilirsin, izlenebilir diye düşünüyorum (tabi belli bir süre geçmesi lazım ki insanlar seni tanısın sevsin.) ayriyeten fazla videosu çekilmeyen minigame türü şeyleri de deneyebilirsin.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
pnp redstone icatları ilgi görüyo baya. ama kendine özgü bi şey şeyler yapman lazım. Mesela benim kanal full redstone icatları; 3.000 abonesi var :I

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Mod rehberi iki tane çektim ipleyen olmadı. Ama tüm Technic pack için çekersen izleyebilirler.
Redstone icatları da izlenir.

Hangi modları çektiğine göre değişir bknz: thermal exp. çekersen zor der geçerler öğrenmek isteyenler izler ama bir poh modu çekersen izlenir. :D

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hangi modları çektiğine göre değişir bknz: thermal exp. çekersen zor der geçerler öğrenmek isteyenler izler ama bir poh modu çekersen izlenir. :D

Ben Mekanism çekmiştim YouTube da bir kişi buldum rehberini çeken. Şimdi modu çevirince tekrar başlicam.

Eğer bu videodaki adam gibi; vélet abonelere sahipsen; çok fena bir şekilde yalan söyleyerek prim yapabilirsin

Hayır sallarsın anlarım da, bu kadar da ayıp lan.