Poyro
Super Smash Brothers for Nintendo Switch
- En iyi cevaplar
- 0
Şu arkadaş ne güzel canlı örnek oluyorŞu sesinizle gözünüzü seviyim kanal açmayın![]()
Hala konulara benden önce geliyorsun tam mesaj atıyorum sende atıyorsunBence bu işe erken girmişsinYanlış anlama, ama sesinin kalınlaşmasını beklemen daha doğru olabilirdi. Çoğu kişi böyle bir sese sahip olanları izlemiyor
Dediğim gibi yanlış anlama mesela ben kalınlaşmasını bekleyenlerdenim
''Şu arkadaş ne güzel canlı örnek oluyorBence bu işe erken girmişsinYanlış anlama, ama sesinin kalınlaşmasını beklemen daha doğru olabilirdi. Çoğu kişi böyle bir sese sahip olanları izlemiyor
Dediğim gibi yanlış anlama mesela ben kalınlaşmasını bekleyenlerdenim
Şu arkadaş ne güzel canlı örnek oluyor
''Şu arkadaş ne güzel canlı örnek oluyor'' derken ?
Gördün işte canlı örnekÇoğu kişi böyle bir sese sahip olanları izlemiyor![]()
Ben bunu begandı ama beğeni kasmaman için beğenmiyecemÇoğu kişi benim gibi maskülen bir sesi olan insanları bile izlemiyor B)
Ülkenin zeka küpü bulundu .-.Öncelikle Türkiye'ye sokağa çıkma yasağı getiriyoruz. Daha sonra devlet tarafından belirlenen bir milyon asker tüm evlere bir hafta içinde sırayla girerek doku topluyor. Bir ay içinde oluşturulan gen haritasından kötülüğe/velvetliğe eğilimli olan insanlar infaz ediliyor. Ve yaklaşık 10 yıl içinde tertemiz bir ülke oluyoruz
Çk zkym bb
Sent from my iPhone using Tapatalk
10 Yıl az olmuş en az 100 yılcık içinde düzelirÜlkenin zeka küpü bulundu .-.
Eğer sadece o gene sahip insanları etkileyen bi virüs geliştirilirse tüm ülkeye bu virüsü jetler ile havaya salarlar ve gg10 Yıl az olmuş en az 100 yılcık içinde düzelir![]()
Adam sanki bayılmıyoda sanki şey yapıyor o ses bana kötü şeyler andırdı yanikardeş laf atanı kabeden banlarımda vidyosu ıslak banyo terliğiylemi çektin :/
Imam ne yaparsa cemaat onu yapar çabuk imam osur !kardeş laf atanı kabeden banlarımda vidyosu ıslak banyo terliğiylemi çektin :/