İlluMemati Confirmed!!!! Minecraft-Build Battle

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Bence bu işe erken girmişsin :( Yanlış anlama, ama sesinin kalınlaşmasını beklemen daha doğru olabilirdi. Çoğu kişi böyle bir sese sahip olanları izlemiyor :( Dediğim gibi yanlış anlama mesela ben kalınlaşmasını bekleyenlerdenim -_-
Şu sesinizle gözünüzü seviyim kanal açmayın -_-
Şu arkadaş ne güzel canlı örnek oluyor :(

BlueLight3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu sesinizle gözünüzü seviyim kanal açmayın -_-[DOUBLEPOST=1439482718,1439482684][/DOUBLEPOST]
Bence bu işe erken girmişsin :( Yanlış anlama, ama sesinin kalınlaşmasını beklemen daha doğru olabilirdi. Çoğu kişi böyle bir sese sahip olanları izlemiyor :( Dediğim gibi yanlış anlama mesela ben kalınlaşmasını bekleyenlerdenim -_-
Hala konulara benden önce geliyorsun tam mesaj atıyorum sende atıyorsun -_-[DOUBLEPOST=1439482810][/DOUBLEPOST]Şuanda video çekiyoğummm -_-[DOUBLEPOST=1439482924][/DOUBLEPOST]O sesinizi duyunca kendimi asasım geldi ben bir sürü bücür sesi duydum ama bu kadar kötüsünü duymadım -_- (aslında duydum)
arada sırada foruma girecektim ondan bile soğuttunuz beni :([DOUBLEPOST=1439482984][/DOUBLEPOST]

Şu arkadaş ne güzel canlı örnek oluyor :(
''Şu arkadaş ne güzel canlı örnek oluyor :('' derken ?

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
O nasıl 1 intro qnq
Kanal ismi trajikomik ;(
Sesinde süper düber über ultra mega trajikomik ;(
Bırak bnc

Sent from my iPhone using Tapatalk

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Türkiye'ye sokağa çıkma yasağı getiriyoruz. Daha sonra devlet tarafından belirlenen bir milyon asker tüm evlere bir hafta içinde sırayla girerek doku topluyor. Bir ay içinde oluşturulan gen haritasından kötülüğe/velvetliğe eğilimli olan insanlar infaz ediliyor. Ve yaklaşık 10 yıl içinde tertemiz bir ülke oluyoruz
Çk zkym bb

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ülkenin zeka küpü bulundu .-.

BlueLight3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pardon gta5 elim alışmadı yeni klavye :/([DOUBLEPOST=1439483790,1439483758][/DOUBLEPOST]Burası çok sıcaqqq[DOUBLEPOST=1439483893][/DOUBLEPOST]
kardeş laf atanı kabeden banlarımda vidyosu ıslak banyo terliğiylemi çektin :/
Adam sanki bayılmıyoda sanki şey yapıyor o ses bana kötü şeyler andırdı yani :([DOUBLEPOST=1439483957][/DOUBLEPOST]
kardeş laf atanı kabeden banlarımda vidyosu ıslak banyo terliğiylemi çektin :/
Imam ne yaparsa cemaat onu yapar çabuk imam osur !